Pogadanki
-
Że Mongołowie przejmą władzę nad Azją, a legiony zmutowanych emu opanują całą Australię :v
-
Burger został porwany przez meksykańska armadę.
-
Tak było, widziałem na własne oczy jak ci obrzydliwi latynosi złapali go i mówili coś o robieniu Burgerów do końca życia.
-
RIP
-
to jest takie smutne czy możemy dostać 5 łapek w górę
-
Kto zapłacił okup meksykańcom?
-
nikt, burger sam uciekł
-
Moment kurwa, a gdzie mój specjal w stali?
-
Ktoś tu chyba ma za dużo czasu, skoro postanowił dodać wszystkie kraje do skarbca.
-
A moje jednostki to nie piechota liniowa tylko żandarmeria wojskowa. Ale dajmy czas. Pewnie błąd.
-
W przypadku wyjazdu można przekazać na okres jednej, do dwóch, tur państwo osobie trzeciej?
-
W przypadku wyjazdu można przekazać na okres jednej, do dwóch, tur państwo osobie trzeciej?
-
-
Zauważył pewnie za pierwszy razem, spokojnie.
-
Nigdy nic nie wiadomo.
-
@Dark_Dante napisał w Pogadanki:
Skoro wyrażasz na to zgodę i masz idealną osobę do tego, to oczywiście
-
@Kubeł1001 napisał w Pogadanki:
Ktoś tu chyba ma za dużo czasu, skoro postanowił dodać wszystkie kraje do skarbca.
Swoją uwagę też mam umieścić w minimum trzech postach, żebyś zauważył?
-
Profesjonaliści mają standardy.
-
Od kiedy Ty masz jakiekolwiek standardy?
-
Od kiedy Borygo zaczęło wychodzić mi bokiem.
-
To była po trzeciej czy drugiej transplantacji wątroby?
-
Po wymianie nerek.
-
Dante powoli staje się cyborgiem. Albo alkoholikiem. Albo uzależnionym od alkoholu cyborgiem.
-
Wypraszam sobie, ja w życiu nie sięgnąłem po cybernetyczne wszczepy, jestem od piętnastu lat szczęśliwym alkoholikiem.
-
Zdrowia i szczęścia użytkownikom tego PBFa w te święta! Dobrze spędzonych dni, motywacji i wielu pomysłów życzy Radio!