Kontuar
-
Jednym słowem - offtop.
-
Hello Boys
-
Hello.
-
Eluwa
-
Ave Satan
-
yo!
-
Stan gry
Dzień 0
Aktywni bohaterowie: brak
Czy to jakaś sugestia?
-
Zależy co masz na myśli
-
No że pbf już gotowy i można z postaciami ruszać i tak dalej
-
Nie, oznajmię to wprost
-
Cześć lokacji zostanie odkryta w trakcie gry, póki co ich nie widać
Przypominam, że każdy gracz jest nowy na Kazamacie
Prawdopodobnie jutro będziemy mogli zacząć
-
Wojskowy, to taki tutejszy policjant?
-
Można tak powiedzieć
Stricte policji nie spodziewałabym się tutaj (chyba że przejezdnie), więc na potrzebę historii jej miejsce mogą zająć wojskowi
-
Dobry wieczór. Mam takie pytanie ale czy ten PBF jest zainspirowany grą Space Station 13?
-
Nie
-
W takim razie zaklepuję policjanta, który jest tutaj przejazdem. Jeszcze dwa pytanka, jak duża jest tutaj przestępczość? Mogłabym go zrobić z towarzyszem, oraz opcjonalnie z przewożonym więźniem, czy to już leży w twoim interesie, z kim ma przebywać?
-
Przestępczość jest niewielka, przepływ ludzi zazwyczaj bywał mniejszy
Towarzysz może być jako npc, na więźnia lepiej się z kimś umów ale jak mnie przekonasz to też przejdzie
-
To najwyżej zrobię go samego, dziękuję~
-
Na jakie cuda mogą pozwolić sobie bogaci? Niekoniecznie na tej stacji. Wiesz, modyfikacje ciała i inne takie.
-
Różne, różniste…
Słowem - mogłabym się rozpisywać, a ty i tak dopytałbyś się o coś, czego nie przewidziałam
Zróbmy tak, ty sobie napisz co chcesz, a ja to przeanalizuję i dodam korekty
-
Modyfikacje ciała pod względem ulepszenia sprawności, czy tam w cyberpunkowym rozumieniu i bajery technologiczne. Jakieś telefony przyszłości, okulary z laserami czy na podczerwień i podobne.
-
Modyfikacje raczej są
Okulary z laserami nie przejdą, a jeśli nawet to przy specjalnych pozwoleniach i tylko w miejscach do tego przeznaczonych
To się tyczy pozostałej broni także
Pewne udoskonalenia i ‘adaptacje’ nam znanych broni dopuszczalne, ale nie jakieś cuda nie widy, lasery czy kij wie co -
Kazamat to stacja rządowa czy prywatna? Znaczy się czy pracujemy dla korporacji jakieś czy rządu?
-
Rządowa
-
Ok a jaki mamy rząd? Jakiś rząd globalny czy państwa wyruszyły w kosmos samotnie?
-
Dajmy na to, ogólnokosmiczny
-
Szalom, postaram się w ten weekend zrobić postać, a powiem szczerze, że ten PBF zapowiada się ciekawie.
-
Cieszę się, że wywarł na tobie dobre pierwsze wrażenie :3
-
Jakim cudem Maks przysłał 9 razy tę samą wiadomość?
-
I tak to się żyje z tym internenetem na wsi
-
Jak widzę aktualnie Maksa i jego zachowanie
Chuuya rysowany z pamięci, nie klepcie plis -
jak ja ci zara klepnę z konektora
dobra to tylko żart bo nawet nie wiem kto to jest smh
-
Ja miałem pomysł że miał jakąś prototypową operacje mózgu od rządu ale im wyszło jak wyszło
-
Ślicznie rysujesz.
-
Oh, dziękuję ^^
-
Śliczny rysunek~
Poza tym mój ulubiony bohater z bsd~ -
moim ulubieńcem jest Poe<3
-
Poe jest mój trzeci, jest czadowy
-
Podsumowując, pousuwałam zbędne posty w Kartach Postaci. Nadal nie wiem, co Maxwell insynuuje Hejterowi.
Co do dwóch artów tej samej postaci - ponoć gdzieś na świecie są ludzie identycznie wyglądający do nas, więc mnie to wisi. Jeśli wam zależy, to można zmienić wygląd.
-
Jaki jest limit postaci?
-
Na początek dwie. Jak mnie przekonasz, może się to zmienić.
-
Androida można?
-
Jeśli nie będzie opisany jako defekt bądź bliski zostania defektem, to będę miała nad nim większą kontrolę od ciebie.
-
Jak oceniacie, potrzebujemy już Limba Międzytematowego?
-
Pewnie coś takiego w przyszłości się pojawi. Powiedzmy, że jestem za.
-
Za.
-
Tak jakby ignorujcie to co się dzieje w Laboratorium. To tylko mój młodszy brat.
-
Brat się poddał xD
-
@cedell
Polecasz Pogrom w przyszły wtorek? -
i to jeszcze jak
Ogólnie jest to 5 książka z cyklu, z Zygą Maciejewskim, więc jeśli byś kupowała, to polecam zakupić wszystkie, bo ja na przykład “Pogrom w przyszły wtorek” dostałam od ciotki, na święta i czułam niedosyt świetną postacią Zygmunta.
Dlatego też czekam na kieszonkowe, by móc kupić wszystkie części tego cyklu i właśnie książki Mroza z Chyłką oraz Forstemi jedną Baldacciego, która mi umknęła