Tablica ogłoszeń
-
Jest to miejsce na ogłoszenia dotyczące:
• czyjeś dłuższej nieobecności (mojej, morderatora, waszej)
• zmian w regulaminie
• śmierci postaci gracza albo NPC-a
• ważniejszych wydarzeń fabularnych
• aktualizacji przypiętych tematów -
Zarys kart postaci został zaktualizowany!
-
Tematy początkowe są gotowe, a co trzeba jeszcze dodać, zostanie dodane. Sorki za obsuwę, możemy zaczynać!
-
Update dotyczący kart postaci, wyszczególniony we wzorze.
-
Maks9o zrezygnował z gry. Postać Maxa Mordercy zostaje NPC.
-
Zaktualizowano temat Poznanych Osób oraz Stan gry (zawarty w Najważniejszych informacjach).
-
Dziś odpisów prawdopodobnie nie będzie, jestem do jutra nad jeziorem.
-
Czołem moi drodzy! Jutro (a właściwie dziś) wyjeżdżam na tydzień nad jezioro. Nie znam dokładnych warunków, jakie tam zastanę, więc jeśli nagle odpisów zabraknie, będziecie znali powód.
-
Witajcie raz jeszcze! Jako że większość regularnie piszących graczy położyło spać swoje postacie lub zrobi to za moment, następne odpisy będą już o poranku drugiego dnia fabuły. Jeśli ktoś się dołączy bądź powróci, będzie miał time skip do tego nowego dnia.
-
Okej
-
Zaktualizowałam stan gry i poznane postacie. Rozpoczął się nowy dzień w grze. Za wszelkie opóźnienia przepraszam ( s t u d i a ). Jeśli ktoś jeszcze chce wznowić grę, niech się zgłosi.
-
Zaktualizowałam stan gry i poznane postacie. Rozpoczął się nowy, trzeci dzień w grze. Za wszelkie opóźnienia przepraszam ( l e n i s t w o ). Jeśli ktoś jeszcze chce wznowić grę, niech się zgłosi.