Czat
-
Stare, dobre miejsce przy kominku, gdzie można się przywitać, porozmawiać na tematy najróżniejsze, zadać jakieś pytanie bądź obrzucić gównem.
-
Raczysz mi wyjaśnić co to jest i czemu tu zagram?
-
To dobre pytanie, Radio.
-
To kolejny PBF, na pomysł którego wpadłem kilka dni temu i uznałem, że jak najbardziej mogę go zrealizować, skoro mam dużo czasu wolnego, tak potrzebnego w pierwszych etapach życia każdej grupy, ciekawe pomysły i niewielką aktywność w innych moich PBF’ach. Reszty dowiesz się z Najważniejszych Informacji, które obecnie piszę, i innych tematów.
-
Nacje są już gotowe, ale z góry mówię, że nie są to wszystkie, wraz z postępami fabuły pojawi się ich więcej, a to jak szybko się to stanie, zależy od odkryć dokonywanych przez postaci graczy. Dziś dodam jeszcze jeden post w Informacjach, odnośnie wiary, potem siądę do lokacji i PBF będzie już zapewne grywalny, a ja będę robić NPC do Galerii, gdy Wy zajmiecie się swoimi postaciami.
-
Miodzio.
-
Dzisiaj spróbuję rozpocząć tworzenie karty postaci.
-
Najważniejsze Informacje gotowe, ja zaczynam robić lokacje i NPC oraz czekam na Wasze ewentualne pytania.
-
Jaka mogłaby być największa ilość żołnierzy w oddziale? Bo planuję stworzyć postać dowodzącą oddziałem zbuntowanych Dutreinów.
-
Jakie zbrodnie powinien mieć na swoim kącie najemnik, żeby mieć wysoką nagrodę za swoją głowę?
-
Ale to nie może być przypadek, że akurat dzisiaj rano znalazłem arta na Rzymskiego soldata.
-
Zabijanie kur, to powinno załatwić sprawę.
-
-
Planowałem mieszankę krwi, między barbarzyńcami jednej nacji, a tymi na wzór Rzymian. Jeszcze nie wiem, który rodzic miałby być barbarzyńcą, ale celowałbym w kulturę tych na wzór Rzymian.
-
U barbarzyńców to raczej świętokradztwo, morderstwo plemiennego wodza i tym podobne. U mieszkańców Imperium to coś bardziej prozaicznego, na przykład zabicie jakiegoś wysokiego rangą urzędnika, dyplomaty czy generała i tym podobne.
-
Rozumiem, dzięki.
-
Zdrowia i szczęścia użytkownikom tego PBFa w te święta! Dobrze spędzonych dni, motywacji i wielu pomysłów życzy Radio! Tylko niech Cesarz nie ukrzyżuje mnie za to!
-
-
zaraz, kolejny pbf od kuby?
absolute madlad -
Nigdy nie wybaczę Wam, że to zdechło.
-
Poczekaj, aż wrócę z mlekiem.
-
Poczekaj, aż wrócę z mlekiem.
-
Rób od razu dwie postaci, bo jedną zabiję ekspresowo.