Sluis van
-
Jedna z największych stoczni galaktyki. Położona w jej centrum
-
-
-
-
-
-
-
Deuslovult
-kwestionuje pan rozkaz samego imperatora? Nie wie pan kim jestem? Jestem wysłannikiem który osobiście zna pana imperatora palpatine od czasów jeszcze zanim był kanclerzem. Ten nakaz to mi powiedział twarzą w twarz.- powiedział pewnym głosem podchodząc do rozmówcy. Użył affect minda by przekonać rozmówcę do swej racji. Przy okazji za pomocą iluzji naszkicował mu myśl w której jest on ukarany za podważenie słów imperatora wyrzuceniem w próżnie kosmiczną podczas gdy imperator i Joannis Paulini stukali by się kieliszkami śmiejąc się do rozpuku
-
-
-
-
Deuslovult
-pan jest szefem linii produkcyjnych tej stoczni? A to ja jestem Joannis Paulini, nowy dyrektor z samego nadania imperatora. Rozkazuję rozpocząć produkcję 35 niszczycieli klasy carrack. 4 krążowniki klasy Immobilzer i 10 okrętów Medycznych klasy Nebulon-B. Wiem że to dużo ale takie są potrzeby naszej floty obecnie- powiedział
-i z tego co wiem podczas ostatniej wojny umieliście w dwa miesiące od położenia stępki kończyliście okręt więc chyba dacie radę?- powiedział -
-
-
-
-
-