OGŁOSZENIE
-
No więc…Ostatnio mały ruch na moim pierwszym i najważniejszym PBFie, ale mam ogłoszenie.
Przenosimy się na co?
Dobrze, na Wieloświat. Pod koniec listopada.
-
-
-
-
Baturaj
Ty Maxi się nie dziw
Jeśli pamiętasz, to zostawiłeś mi jeden z najbardziej interesujących wątków w Gotham “bo nie czujesz już postaci”
Nie zapomniałem Ci tego
-
maxmaxi123
Niu, wiem. Ale co ja zrobię? Mam się zmuszać? Nie mógłbyś go spróbować przerzucić na inną postać, albo nawet zacząć od nowa?
I czemu napisałeś to tak, jakbyś widział w tym tylko wymówkę?
-
Baturaj
Bo moim zdaniem tak się nie robi. Kiedy zaczynasz grać w rpg, to grasz. Ale być może zbyt poważnie na to spojrzałem, może za dużo gram w bardziej profesjonalnych rpg.
-
maxmaxi123
W rpgach, gdzie są sesje, to nie wiem czy by mi jednak podeszła czy nie. Na forum gdzie gram też są takie przypadki. I jest ono dla mnie profesjonalne.
-
-
maxmaxi123
Czyli profesjonalista musi grać na siłę postacią, nawet jeśli będzie nią grać do dupy i nie będzie mu to dawać przyjemności? Albo po przerwie znowu spróbować i możliwie się z nią męczyć?
-
wiewiur500kuba
No tylko to działa tak, że postać trzeba odgrywać. Jeśli jej nie czujesz, nie czujesz jej charakteru i ciężko Ci wymyślić jak zachowałaby się w danej sytuacji, to chyba lepiej porzucić postać, niż się z nią męczyć podejmując nielogiczne i nieprofesjonalne decyzje.
-