OFFTOP
-
Miejsce niezwiązane z grą, temat do pijackich śpiewów i rozkmin z serii “Zygzak McQueen miał ubezpieczenie na samochód czy na życie”.
-
Co do regulaminu, edycja nie pozwala na ponowny rzut kością, sprawdzałem na mojej grupie, edycja powinna być dozwolona
-
Po ujrzeniu rzutu kością nieuczciwy gracz może zamienić akcję powiązaną z nim, o ile uwzględnił opis wraz z rzutem. Toteż odgórnie edycji zabraniam, by wystrzec się jakichś nieporozumień. Wolę działać profilaktycznie, niż potem rozstrzygać spory, czasem karkołomne.
-
Możesz zobaczyć historię edycji posta i zobaczyć oryginał, jeśli dobrze pamiętam
-
This post is deleted!
-
Wzorujesz PBFa na książce “World War Z”?
-
Będzie to raczej mieszanka filmowego World War Z, filmowej serii REsident Evil, growego Dead Island 1 i Riptide oraz luźnych pomysłów, które z Kubusiem wpadną nam do głów.
-
Dobra, nie widziałem żadnego, przeszkadza to w czymś?
-
Nie, bo nie ma to być ścisłe trzymanie się jednego jedynego tematu, tylko wymyślenie czegoś nowego z ewentualnym wzorowaniem się na materiale źródłowym. Nie tworzymy tu kopii, budujemy coś swojego.
-
Tak z ciekawości, jak dodać tagi do nicku? Bo mam własną grupę i nie wiem jak to dodać, nie mówię jaką, nie chcę reklamować
-
Ustawiasz w edycji profilu.
-
Próbowałem, nie działa albo robiłem coś źle
-
Ooo, nie zapisałem zmian, to dlatego
-
PBF jest nadal w trakcie prac czy można już tworzyć swoje karty?
-
Można tworzyć, wiele rzeczy będzie robionych “w locie”, jak już wspomniałem, będziemy sami wymyślać świat, toteż nie wszystko od razu powstanie.
-
Jakie będą te Zombie? Szybkie, wolne, zmutowane czy wszystko?
-
Jak już mówiłem, zależy od tego, co wymyślimy. Ale spodziewam się, że dostaniecie tu każdy możliwy ich typ.
-
To ten, oficjalnie zaczynam tu coś robić, bójcie się czy coś.
-
No to fajnie, bo może nawet w tej dekadzie coś tutaj sklecę.
-
PBF jest co prawda o Zombie, ale to nie znaczy, że musi tu być sztywno i walić trupem, chłopaki.
-
Jak to nie? Czyli dalej będę miał ciemno w piwnicy?!
-
Cholera, o tym nie pomyślałem.
-
poczekam aż się trochę rozkręci i może kiedyś skleję jakąś postać
-
No bez postaci się nie rozkręci.
-
Zawsze może co tydzień dodawać co się działo w międzyczasie i sprawić by ludzie żałowali że nie brali udziału i się rzucą na kp by wziąć udział w innym wydarzeniu :v
-
To zdążymy już PBF skończyć zanim pojawią się jacyś gracze.
-
Le takie czasy has arrived
-
Zrobiłem pierwszą postać, wasza kolej.
-
Dobra, jeśli kogoś to interesuje, to dodałem dwie nowe frakcje i czterech NPC, w najbliższym czasie pojawią się też nowe lokacje.
-
Lubię politykę faktów dokonanych, niczym Stalin za czasów swej świetności.
-
O wszystkich moich zmianach i pomysłach informuję cię zawsze naprzód, więc nie wiem o czym mówisz.
-
Ja nic nie dostałem, Poczta Polska gubi przesyłki, TVP kłamie a e-maile są blokowane przez rosyjsko Żydówski protektorat powierniczy.
-
Gołębie już nie te same, co kiedyś, teraz prędzej przekażesz nimi komuś świerzb niż wiadomość.