Nazaris sezon 5 - Zapisy
-
Do trzech razy sztuka, a jeżeli jest się upartym gnojem, to można próbować więcej razy. Pierwszy sezon jest, co nawet zaskakująco, całkiem dobrze wspominany, nawet na to, że pod koniec więcej było pokrzywdzonych, niż zwyciężców. Drugi, trzeci i czwarty niestety straciły swoje zainteresowanie i nie miały miejsca w historii strategów w naszym środowisku, ale!
Są wakacje, a to zawsze szansa na to, że przez kilka tygodni da się poprowadzić w miarę stabilną rozgrywkę. Dlatego też otwieram zapisy dla Nazarisa, sezon 5, by zobaczyć, ilu z was chciałoby sobie pograć, bez większych dodatków i innych rzeczy, które może i sprawiają, że gra się dłużej i ciekawiej, ale za to cierpi sama rozgrywka. Nie będzie, co z góry już obiecuję, Spraw Wewnętrznych, bo to one są tym, co przedłuża czas pomiedzy turami, a ja, będąc szczerym, nie jestem zbyt aktywnym w odpisach. Dlatego, dla dobra rozgrywki, tego nie będzie.
TL;DR
Jeżeli chcecie grać w stratega ze mną, jako GMem, to się tutaj zgłoście. Względem ilości chętnych zastanowię się, jak wielka mapa ma być.
-
Wbijam jak chujem w ciasto
-
@bulorwas napisał w Nazaris sezon 5 - Zapisy:
Wbijam jak chujem w ciasto
-
Jak duża będzie dowolność ras i być może pewnych mechanik z tym?
-
Buk, Homar, Dziczyzna. I oczywiście szarpałbym jak Reksio szynkę.
-
@Maxwell Zapewna spora, ale z góry mówię, że bonusy z handlu odpadają.
-
To będzie taki słodko-gorzki bonus akurat, bez zabawy w handle i możliwymi wadami.
-
Znaczy się, Ofcy nie powtarzamy.
Pewnie mnie zaskoczycie swoimi zaletami tak czy inaczej.
-
Ach gówno, tutaj my idziemy znowu
-
Pytanie o to, czy zagram, jest jak pytanie dzika czy sra w lesie.
-
Mogę spróbować w sumie, choć od początku do końca to grałem w może jednego stratega.
-
Mamy 7 graczy, czy można spodziewać się więcej? :)))
BTW. To będzie pierwszy strateg, który poprowadzę z ukrytymi skarbcami państw.
-
Cóż, czy setting będzie jak w poprzednich sezonach, świat fantasy z magią i różnorodnością ras? Jeśli tak to bardzo chętnie wchodzę
-
8 graczy w takim razie. To teraz pora zająć się mapą i innymi pierdołami, by przygotować grę.
-
Jeżeli nadal jest czas to zgłaszam wniosek formalny o włączenie się do gry mej mało skromnej, ignoranckiej osoby.
-
9 gracz.
Czy do startu PBFa uzbiera się więcej? Obstawiamy.
-
Stawiam 100 sztuk złota z pierwszej tury na to, że tak.
-
Jo tyż
-
Dycha.
Chyba starczy?
-
A już myślałem, że Bulwa jednak przejebie to złoto.
-
Dobrze, że nikt się nie zgodził na ten zakład.
-
Ej ale wiecie ze ja wbiłem bez zapisów xD
-
Cicho.
-
This post is deleted!
-
Siema.
-
Duch
-
Jo.
-
eluwina
-
Nie ma ryzyka, nie ma zabawy. Wchodzę.
-
A co mi tam. Wchodzę
-
Zgłaszam chęć udziału w nowym sezonie
-
Gracze 5 sezonu Nazarisa:
- Bulwa.
- Wiewiur.
- Max.
- Rafael.
- Gulasz.
- Kuba.
- Roland.
- Bzdurek.
- Samex.
- Helgrin.
- Abbey.
- Stopa.
- Kawaler.
- Szakal.
- Angel.
-
Proszę graczy o dodanie Nazarisa na Discorda (podałem to w Zasadach gry, przypiętym temacie, dlatego powinniście umieć go znaleźć. To wasz jedyny dostęp do Skarbca.