Najważniejsza propozycja obecnie na forum
-
No siema więc jest taka sprawa, że mamy tutaj ostatnio problem z pewnymi ludźmi, a mianowicie z użytkownikiem “Red” oraz “Marcinek01”. Można by było ich zbanować? Najlepiej perma bana im dać.
Red jest już użytkownikiem który już wcześniej dostał bana z powodu atakowania słownie innych użytkowników, dawania im strzałek w dół uniemożliwiając im przez to możliwość pisania oraz zmieniana czegokolwiek na swoim profilu jak i w grupach. Oprócz tego pobudza ludzi do dyskusji wzbudzających w każdej osobie zachowania agresywne, a pobudza ich tworząc samemu takie dyskusje na temat czemu jakaś grupa to syf i czemu należy tępić użytkownika z nazwą “W” i “V” na początku.
Marcinek01 natomiast zasłużył na bana z powodu tworzenia zaproszeń do forum pomimo wielokrotnej niezgody ludzi co do tego i bez jakiejkolwiek wcześniej podawanej informacji dla administracji. Oprócz tego nie stosuje się niektórych punktów w regulaminie forum.
Dziękuję i pozdrawiam. -
Jak już piszesz, że ktoś nie stosuje się do niektórych punktów w regulaminie to wypada podać te punkty. Według mnie to użytkownicy niewiele mają do powiedzenia w sprawie zakazywania reklamy podając przy tym powody o geja i wrażliwości, niezbyt to poważne. Już lepszym powodem jest sama jakość reklamy Marcina z VL i potencjalnych przyszłych reklam, które mogą przedstawić Wieloświat w złym świetle.
-
No cóż - moje zdanie:
- Lepiej jeszcze poczekać z reklamą.
- Ogólnie reklamy tworzone przez użytkowników raczej nie są idealnym pomysłem. Polecanie strony itp. jest zupełnie ok, ale reklamy w miejscach typu Vision Lighthouse raczej nie. Zresztą wystarczy przeczytać post “Przeczytaj ZANIM założysz temat”:
- Dział Baza Danych służy użytkownikom do tworzenia tematów-reklam administrowanych przez nich PBFów.
- Raczej nie uważam jednak że banowanie za to jest uzasadnione. Przynajmniej nie w takiej formie. Jeśli ktoś będzie spamował reklamami lub tworzył je dalej mimo tego, że widoczne jest że się nie podobają użytkownikom, to wtedy jak najbardziej można myśleć o banie.
-
Nie wiem o co cho z jakościom reklamy na vl stała tak średnio bym powiedział
-
Ty byś tak powiedział, my jej nie widzieliśmy. No może poza Opliko.
-
Dałem odsyłacz z reklamom na czacie globalu
-
Nom przepraszam bardzo, ale gdzie? Bo na czacie globalnym jak i na czacie ogólnym nic nie ma. Dziwne bo sprawdzam te oba czaty by być aktualny w sprawie co kto pisze i o czym i nigdzie nie widziałem twoim odnośników, więc trudno będzie powiedzieć, że skasowałeś.
Jeśli jednak mówisz o tym starym odnośniki który dałeś po dwóch pierwszych dniach istnienia grupy go wiesz, to dość słaby żart. -
No o starym mówie i to nie był żart postaarłem się przy reklamie
-
Tak jak przy tym komentarzu, naprawdę daj pomóc innym przy reklamie, a nie działasz na własną rękę.