Czat
-
Kuba1001
Ja pie**olę, Skwarek, Ty to mnie normalnie rozpierdzielasz. :V
Zamiast wejść do baru i czekać na moją postać, nie pisząc nic, oczekujesz, że pojawię się tam w ciągu kilku chwil, chociaż wciąż mam niedokończony wątek handlowania prochami w slumsach, pisze tu kilka postów na dzień, bo nie poświęcam zbyt wiele uwagi żadnemu PBF’owi, w którym gram, Bóbr zamiast to ruszyć, tylko przeciąga, a pomysł na kooperację był Twój.
-
-
-
Kuba1001
Też mi coś, zamiast czekać było wykazać choć minimum własnej inwencji i podsumować mi cały dzień, utarg ze sprzedanych prochów i tak dalej, a później przenieść do wieczora, żebym mógł spotkać się z postacią Skwarka, ale w sumie fakt, po co?
Zresztą, podobno miał być jakiś przeskok w czasie i bilans po tym kliencie, którego mam teraz, jak to pisał mi Skwarek, ale cóż, lepiej się targować i przedłużać, nie? -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
wiewiur500kuba
niffin pisze:no to swietny pomysl na zycie, przyznam
tak jestes wku*wiajacy i radze ci przestac, przynajmniej ze mnaCzepiasz się ludzi, którzy nie umieją w polski, a sama nie używasz polskich znaków lel.
I radzę*, bo jednak z “ę” na końcu ma inne znaczenie niż bez “ę”. Chyba, nie chce mi się sprawdzaćNajwyżej sama sprawdzisz by móc mnie dojechać.
-
-
-
Skwarek218
Steam, dzień dobry.
Regis
Wczoraj, 9:04 PM
No dostanie zaraz bilans po tym kliencie co ma terazNiffin
Wczoraj, 9:04 PM
ta sciana to portal do netheru
tylko zapalniczka trzeba cyknac
odpisuj Regis
wade żelazna wolaRegis
Wczoraj, 9:08 PM
-Muszę już iść, narka Frank.
Pożegnał się i wyszedł z baru, poszedł do drugiego baru.
najlepsze pozegnanie evr -