Logo

Wieloświat

• Zarejestruj się
    • Zaloguj się
    • Szukaj
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Użytkownicy
    • Grupy

Problem z moimi postami

Sprawy Wieloświata
    błąd
    2
    7
    281
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • theslowestfootintheeast
      theslowestfootintheeast Soviet Dust ostatnio edytowany przez

(Jeśli ten post ironicznie też będzie zbugowany, to wyślę go na priv administracji)

Jak w tytule - mam problem z moimi postami. Otóż moje posty zamiast wyświetlać się prawidłowo (czyli tak, jak pisałem w szybkich odpowiedziach, bądź też w odpowiedzi), wyświetlają się albo na prawej stronie (pomimo tego, iż nie stosowałem wyrównania do prawej) i stają się nieczytelne, gdyż tworzy się wielki post składający się z niepełnych wyrazów bądź też samych liter, co czyta się uciążliwie, albo post to jedna wielka pustka.

Tutaj podam przykład z wczoraj - w jednym z PBF-ów, do którego należę, dałem sugestię co do bestiariusza. Mój post teoretycznie powinien wyglądać tak…:

błąd na wieloświecie 2.1.png

błąd na wieloświecie 2.2.png

…podczas gdy w praktyce wygląda on tak:

błąd na wieloświecie 2.3.png

błąd na wieloświecie 2.4.png

(Ta wielka pustka, o której mówiłem, jest tak naprawdę większa, ale na potrzeby napisania raportu o błędzie postanowiłem skrócić posta.)

Wyrównanie do lewej nie działa - post zostaje praktycznie ten sam, a w obecnym przypadku (przynajmniej u mnie) jest nim jedna, wielka pustka.

Co dziwne, na telefonie moje posty wyglądają normalnie, bez żadnych dziwnych wyrównań do prawej bądź postów-pustek.

One wszystkie nie żyły! Ostatni strzał ustawił akcent na tych wszystkich wydarzeniach, które doprowadziły do tego. Zdjąłem palec ze spusta… i wtedy było po wszystkim.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj
      • opliko
        opliko ostatnio edytowany przez opliko

U mnie wyglądają normalnie:
        Screenshot_2019-09-23.jpg

Może to kwestia dodatków do przeglądarki?

Możliwe - jutro sprawdzę, z czym dokładnie jest problem.

One wszystkie nie żyły! Ostatni strzał ustawił akcent na tych wszystkich wydarzeniach, które doprowadziły do tego. Zdjąłem palec ze spusta… i wtedy było po wszystkim.

• opliko
            opliko ostatnio edytowany przez

Znalazłem problem - masz za dużo etykiet grup

Już zdejmuję część etykiet i powinno być normalnie.

• opliko
                opliko ostatnio edytowany przez

Może za jakiś czas spróbuję ogarnąć style by to się nie działo przy takiej ilości etykiet, ale na razie jest to dość ekstremalna sytuacja 😄

Dobra, sprawdziłem i wszystko działa normalnie. Wielkie dzięki za pomoc : - )

• Pierwszy post
                    Ostatni post