Navigation

Logo

Wieloświat

• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Users
    • Groups

Problem z moimi postami

Sprawy Wieloświata
    błąd
    2
    7
    64
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • theslowestfootintheeast
      theslowestfootintheeast Soviet Dust Pandemia Arsyntia Metro 2035 Zorze Onaliah last edited by

(Jeśli ten post ironicznie też będzie zbugowany, to wyślę go na priv administracji)

Jak w tytule - mam problem z moimi postami. Otóż moje posty zamiast wyświetlać się prawidłowo (czyli tak, jak pisałem w szybkich odpowiedziach, bądź też w odpowiedzi), wyświetlają się albo na prawej stronie (pomimo tego, iż nie stosowałem wyrównania do prawej) i stają się nieczytelne, gdyż tworzy się wielki post składający się z niepełnych wyrazów bądź też samych liter, co czyta się uciążliwie, albo post to jedna wielka pustka.

Tutaj podam przykład z wczoraj - w jednym z PBF-ów, do którego należę, dałem sugestię co do bestiariusza. Mój post teoretycznie powinien wyglądać tak…:

błąd na wieloświecie 2.1.png

błąd na wieloświecie 2.2.png

…podczas gdy w praktyce wygląda on tak:

błąd na wieloświecie 2.3.png

błąd na wieloświecie 2.4.png

(Ta wielka pustka, o której mówiłem, jest tak naprawdę większa, ale na potrzeby napisania raportu o błędzie postanowiłem skrócić posta.)

Wyrównanie do lewej nie działa - post zostaje praktycznie ten sam, a w obecnym przypadku (przynajmniej u mnie) jest nim jedna, wielka pustka.

Co dziwne, na telefonie moje posty wyglądają normalnie, bez żadnych dziwnych wyrównań do prawej bądź postów-pustek.

1 Reply Last reply Reply Quote
      • opliko
        opliko last edited by opliko

U mnie wyglądają normalnie:
        Screenshot_2019-09-23.jpg

Może to kwestia dodatków do przeglądarki?

theslowestfootintheeast Soviet Dust Pandemia Arsyntia Metro 2035 Zorze Onaliah last edited by

Możliwe - jutro sprawdzę, z czym dokładnie jest problem.

• opliko
            opliko last edited by

Znalazłem problem - masz za dużo etykiet grup

Już zdejmuję część etykiet i powinno być normalnie.

• opliko
                opliko last edited by

Może za jakiś czas spróbuję ogarnąć style by to się nie działo przy takiej ilości etykiet, ale na razie jest to dość ekstremalna sytuacja 😄

Dobra, sprawdziłem i wszystko działa normalnie. Wielkie dzięki za pomoc : - )

• First post
                    Last post