Problem z moimi postami
-
(Jeśli ten post ironicznie też będzie zbugowany, to wyślę go na priv administracji)
Jak w tytule - mam problem z moimi postami. Otóż moje posty zamiast wyświetlać się prawidłowo (czyli tak, jak pisałem w szybkich odpowiedziach, bądź też w odpowiedzi), wyświetlają się albo na prawej stronie (pomimo tego, iż nie stosowałem wyrównania do prawej) i stają się nieczytelne, gdyż tworzy się wielki post składający się z niepełnych wyrazów bądź też samych liter, co czyta się uciążliwie, albo post to jedna wielka pustka.
Tutaj podam przykład z wczoraj - w jednym z PBF-ów, do którego należę, dałem sugestię co do bestiariusza. Mój post teoretycznie powinien wyglądać tak…:
…podczas gdy w praktyce wygląda on tak:
(Ta wielka pustka, o której mówiłem, jest tak naprawdę większa, ale na potrzeby napisania raportu o błędzie postanowiłem skrócić posta.)
Wyrównanie do lewej nie działa - post zostaje praktycznie ten sam, a w obecnym przypadku (przynajmniej u mnie) jest nim jedna, wielka pustka.
Co dziwne, na telefonie moje posty wyglądają normalnie, bez żadnych dziwnych wyrównań do prawej bądź postów-pustek.
-
U mnie wyglądają normalnie:
Może to kwestia dodatków do przeglądarki?
-
Możliwe - jutro sprawdzę, z czym dokładnie jest problem.
-
Znalazłem problem - masz za dużo etykiet grup
-
Już zdejmuję część etykiet i powinno być normalnie.
-
Może za jakiś czas spróbuję ogarnąć style by to się nie działo przy takiej ilości etykiet, ale na razie jest to dość ekstremalna sytuacja
-
Dobra, sprawdziłem i wszystko działa normalnie. Wielkie dzięki za pomoc : - )