Skargi, groźby, listy pożegnalne i propozycje
-
-
-
Kuba1001
Dobra, inaczej: Chcę zrobić państwo ludzi, państwo dzikusów na spółę z potworami i państwo Wilkołaków, Gnolli i Worgenów, które chciałem zrobić w tym sezonie, ale fakt, że jest wybór państw, a nie karta, sprawił że wylądowały ostatecznie w brudnopisie i w Upadku. Niemniej, chodzi mi o to, czy muszę kombinować, żeby podpiąć każdy z tych krajów pod nazwę tego, który już jest czy może nie? No bo przykładowo to ostatnie państwo nigdzie nie pasuje, więc mam je napisać, a Ty podmienisz jakieś inne (na przykład Orków Chaosu) na to czy może tak się nie da?
-
Vader0PL
Dzikusy i potwory = Wysparskie Krypodeum
Ludzie = Republika Obojga Narodów? No wiem, że tam są Elfy, ale nie muszą one stanowić siły wojskowej.
Wilkołaki, Gnolle, Worgeny = Jak to zrobisz, to jestem gotów scalić Orków Chaosu z Krasnoludami Chaosu, przez co będziesz miał do dyspozycji 45, lub 46. -
-
-
-
-
-
-
bulorwas
Teraz mam dylemat. Haliat, Ognie piekielne czy Tikotipy? Wszystkim tym chcę grać, ale nie wiem czy kontynuować tradycję na Nazarisie i grać demonami, zdać się moje zamiłowanie do bliskiego wschodu i wziąć Haliat czy może powrócić do pierwotnych instynktów i przywiązania biorąc Tikotipy… Ku*wa!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-