Chat
-
Wszystko, co nie mieści się w podstawowych tematach, czyli rozmowy, wyzywanie właściciela za brak tury itp. itd.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CzarnyGoniec
Z listy rzeczy ważnych ‐ jako, że dużą część mapy zajmują morza to pytanie czy mechanika statków będzie taka sama, jak w innych pbfach? Tzn. statki w 1 turę zawiozą cię gdzie chcesz na morzu?
Jeśli tak ‐ nie będę się czepiał, chciałbym tylko potwierdzenia
Acz proponuję podział morza na jakieś kilka dużych części i np. na turę statki mogą przebyć tylko jedną część morza, albo coś innego żeby przepływ z jednego końca mapy na drugi nie trwał tyle samo co desant na sąsiedni kraj.
-
-
-
Rafael_Rexwent
Ja p%$#[email protected]$, zadam jedno chole…rycznie proste pytanie ‐ CZY DALANGOTH MIAŁ OKREŚLONY CZAS TURY?! CZY SERRIVA MIAŁA OKREŚLONY CZAS TURY?! ODPOWIEM ZA WAS, SKORO NIE POTRAFICIE TEGO POJĄĆ ‐ NIE MIAŁY!!!
DLATEGO SKOŃCZCIE PIERDZIELIĆ O DOKŁADNYM CO DO NANOSEKUNDY CZASIE TURY, BO TO NIE JEST ISTOTNE. Dziękuję, skończyłem. -
Vader0PL
^Goniec
Miesiąc w sumie by pasował, choć Dante musiałby zmniejszyć okres tych spotkań do roku, jeżeli nie byłby to problem. Co do podziału morza (ze względu na wielkość proponuję nazywanie to oceanem) mogę go podzielić na kilka sektorów. Wtedy możliwe będzie też przejęcie pełnej kontroli nad danymi wodami. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-