Chat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Yyy… Zacznijmy od tego, że nie jestem jakimś pie**olonym nerdem, który idzie się powiesić, bo jakaś suka usunęła mu większość grupy. Po drugie, do nich mam zaufanie, a do tego będę trzymać ich krócej, czyli codziennie sprawdzać logi i to po kilka razy, wcześniej tego nie robiłem. Po trzecie, jak wspomniałem, ufam im, więc nie jest to kliknięcie “wybierz moderatora,” zamknięcie oczy i jeżdżenie kursorem w górę i w dół, aby później kliknąć jakąś losową osobę i dać jej to stanowisko. Po czwarte, nie będę truł admorowi dupy, Bożydar ma i tak sporo na głowie, jak to admor, więc nie będzie to koniecznie, bo (powiem to po raz trzeci) **ja im ufam. **
-
-
-
-
-
-
-
Dark_Dante
Kuba1001 pisze:Pie**olnie meteorytem, skończymy sezon i do widzenia. Nowy zacznie się na zgliszczach upadłych przez apokalipsę cywilizacji, kiedy to grupki nomadów‐mutantów toczą wojnę o pozostałości z dawnych dni, jedzenie i wodę.
Ja cię bardzo proszę, ty go nie nakręcaj jeszcze bardziej.
-
Konto usunięte
Kuba1001 pisze:Yyy… Zacznijmy od tego, że nie jestem jakimś pie**olonym nerdem, który idzie się powiesić, bo jakaś suka usunęła mu większość grupy.
ye sure’bout that mate?
(takiś pewny?)Rafael_Rexwent pisze:Spokojnie, będzie dobrze
Modowego Banhammera odstąpię Vadurowi, bo niezbyt lubuję się w karaniu innych (siebie w sumie też ‐ zaznaczam to, żeby nie było podejrzeń o sado‐maso).
przez to, że to napisałeś mam u ciebie podejrzenia o sado‐maso :V
-
-
-