Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Vader, mam pytanie. Bo nie wspomniałeś w turze nic o tej starej czerwonej grupie co powinna już dopłynąć na morze pereł.
Tak, tak. Przepraszam. Są tam.
Ok, dzięki
Kto odszedł pierwszy? Angel czy Pizza?
Pizza, Angel bóldupił, z tego powodu, i odszedł chyba turę/dwie tury po nim ;‐;
Yhm. Dobrze.
Chciałem zgłosić błąd skarbca. W poprzedniej turze miałem 40 żywności. Wyhandlowałem 50 i zyskałem z ukończeniem tury 10. To znaczy że powinienem mieć 100 żywności, a mam 90.
Poprawione.
A i mam takie pytanie. Jaka jest mniej więcej waga Inkwizytorów Śmierci? Dwie tony?
A na ile szacujesz?
No w zbroi jakieś dwie tony chyba.
W skarbcu mam “1500 Korpusu Zjednoczonych Sił Ulgardy”, a powinno być “Sprzymierzonych”.
Jeden pies.
Jakby to był jeden pies, to moje oddziały nazywałyby się “Korpusu Sprzymierzonych/Zjednoczonych Sił Ulgardy” ‐ KS/ZSU. Jest różnica ze względu na historię mojego państwa, która to z klei ma wpływ na sytuację wewnętrzną.
Jakby to był jeden pies, to moje oddziały nazywałyby się “Korpusu Sprzymierzonych/Zjednoczonych Sił Ulgardy” ‐ KS/ZSU.
Jest różnica ze względu na historię mojego państwa, która to z klei ma wpływ na sytuację wewnętrzną.
Vader0PL pisze:Jeden pies. Sam chciałem napisać coś podobnego.
Vader0PL pisze:Jeden pies.
Sam chciałem napisać coś podobnego.
Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę?
Ja mam na swoje usprawiedliwienie tylko nazwę pewnego warzywa, którą Vader zrozumie :V
Ja już turę mniej więcej piszę.
CzarnyGoniec pisze:Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę? Późno ją dałem, może dlatego.
CzarnyGoniec pisze:Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę?
Późno ją dałem, może dlatego.
Ja mam większość przemyślaną. Po prostu nie mam ochoty.