Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
A i mam takie pytanie. Jaka jest mniej więcej waga Inkwizytorów Śmierci? Dwie tony?
A na ile szacujesz?
No w zbroi jakieś dwie tony chyba.
W skarbcu mam “1500 Korpusu Zjednoczonych Sił Ulgardy”, a powinno być “Sprzymierzonych”.
Jeden pies.
Jakby to był jeden pies, to moje oddziały nazywałyby się “Korpusu Sprzymierzonych/Zjednoczonych Sił Ulgardy” ‐ KS/ZSU. Jest różnica ze względu na historię mojego państwa, która to z klei ma wpływ na sytuację wewnętrzną.
Jakby to był jeden pies, to moje oddziały nazywałyby się “Korpusu Sprzymierzonych/Zjednoczonych Sił Ulgardy” ‐ KS/ZSU.
Jest różnica ze względu na historię mojego państwa, która to z klei ma wpływ na sytuację wewnętrzną.
Vader0PL pisze:Jeden pies. Sam chciałem napisać coś podobnego.
Vader0PL pisze:Jeden pies.
Sam chciałem napisać coś podobnego.
Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę?
Ja mam na swoje usprawiedliwienie tylko nazwę pewnego warzywa, którą Vader zrozumie :V
Ja już turę mniej więcej piszę.
CzarnyGoniec pisze:Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę? Późno ją dałem, może dlatego.
CzarnyGoniec pisze:Czy dobrze mi się wydaje, że jest niedziela i tylko jeden gracz dał turę?
Późno ją dałem, może dlatego.
Ja mam większość przemyślaną. Po prostu nie mam ochoty.
Pierwszy rozpisałem swój ruch, także ten…
Vadur nie naliczyłeś mi 20 drewna z handlu z wiewiurem
I jest pewna sprawa. Jalo że się śpiesze a ture mam bliźniaczo podobną do poprzedniej. To tamtą chcialem zacytiwać i BBCode usunąć. Ale pomyliłem przyciski i edytowałem starą wiadomość, jednak skoro jest przedawniona to chyba nie ma z tym problemu.
Tak tylko informuję, że turę dam dzisiaj w nocy lub wieczorem
!! Coś mnie ominęło? Jakim cudem wiewiór nagle ma tyle prowincji?
Angel mu się oddał.
CzarnyGoniec pisze:!! Coś mnie ominęło? Jakim cudem wiewiór nagle ma tyle prowincji? Jedną czy dwie tury temu, Angel dostał bólu dupy, i mi oddał, i jakoś wszyscy mają to gdzieś, więc się cieszę ;v
CzarnyGoniec pisze:!! Coś mnie ominęło? Jakim cudem wiewiór nagle ma tyle prowincji?
Jedną czy dwie tury temu, Angel dostał bólu dupy, i mi oddał, i jakoś wszyscy mają to gdzieś, więc się cieszę ;v
Vader0PL pisze:Angel mu się oddał. I ten podtekst…
Vader0PL pisze:Angel mu się oddał.
I ten podtekst…