Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Też bym chwalił gracza, który jako pierwszy zaczął stanowić realną konkurencję dla innego gracza. Mniejsza, jeżeli tu skończyliśmy, to idę coś pisać.
Dark_Dante pisze:Lepiej pasuje “Neonazistowski Związek Rasowo Czystej Zony”. I te nieudolne zakusy w stronę Czystego Nieba… XD To wina tego generatora. I tak w sumie świetnie się udało z tym gigantycznym państwem, który miał mnie blokować.
Dark_Dante pisze:Lepiej pasuje “Neonazistowski Związek Rasowo Czystej Zony”. I te nieudolne zakusy w stronę Czystego Nieba… XD
To wina tego generatora. I tak w sumie świetnie się udało z tym gigantycznym państwem, który miał mnie blokować.
A potem rozdupiłeś armię Rosyjską. Klasa.
Nie do końca, skupiłem się na Tęczy. Miałem w planach zaatakować Rosję w Ziemia to za mało, ale się połączyli z innymi krajami ;‐;
Hue, hue, hue…
Vadurrr powiedz a czy bylaby moxliwość zagrania tu zergiem ?
Jest.
k to jak będziemy na czysto ze sorawami z tematu regulamin to o ile nie dostane banana do paszczy to wrazam.
Zapisać: Nigdy nie jechać nigdzie bez telefonu z przeglądarką, na której jest jeja peel.
xd
Na kogo jeszcze czekamy z turą? Izyra?
Wszyscy
Tura jutro
Jeszcze ja :V
Ouh. To czekam.
Do północy bydzie tura :V
Jak jutro puszczasz turę, to wyceń mi jednostki.
Jutro wycenię.
Vader ja ci coś powiem. Dziękuję.
Wiem pewnie, o co chodzi, więc mogę odpowiedzieć, że nie ma za co Tury poprawiajcie, jeżeli jeszcze jakieś zmiany są. Macie na to noc i możliwe że większość dnia (Możliwe, bo pewnie i tak zrobię albo rano, albo wieczorem).
Wiem pewnie, o co chodzi, więc mogę odpowiedzieć, że nie ma za co
Tury poprawiajcie, jeżeli jeszcze jakieś zmiany są. Macie na to noc i możliwe że większość dnia (Możliwe, bo pewnie i tak zrobię albo rano, albo wieczorem).