Chat
-
-
-
-
-
-
Kuba1001
Vader0PL pisze:Złoto już jest… Surowce jak zrobione? W sensie, muszę jeszcze dodać to w nawiasach, czy tylko skopiować te 415, 85 itd.?
To w nawiasach było informacją dla Ciebie, żebyś od razu wprowadził to sobie w przychodzie turowym, więc skopiuj, wklej, to z nawiasów daj do przychodu i usuń nawiasy.
A jeśli logika Dantego o tym 110 żywności jest prawdziwa, to ja chcę plus dziesięć drewna w skarbcu i turowym przychodzie :V -
CzarnyGoniec
Dzień dobry tu Słonobrodzi.
W turze nie było informacji na temat wyprawy “zielonej”.
Dziękuję uprzejmie z góryJeśli wejdę niedługo na laptop to zaznaczę tu w chacie jeszcze raz o których mi chodzi
statki na południowym wschodzie, 4 Okręty i 400 straży każda strzałka[edit2] Posiadam również 2011 Orzełków i 0 Korsarzy w skarbcu. Jednak z opisu tury wynika, że powinienem mieć 0 Orzełków i 150 Korsarzy(cytując “Na wyspę wrócił smok, wszyscy z Czerwonych zginęli” ‐ wszyscy, a czerwonych było ich 2680, cztery oddziały po 670)
No chyba, że zginął mi tylko 25% Orzełków, a pozostałe 75% uciekło jednakA o stratach w Korsarzach nie ma wspomniane. W walkach w których oni uczestniczyli ginęła tylko straż.
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
Łe Jezu, że aż tyle rzeczy pominąłem? ;‐; Eh…
Psychopata: Dobra, wybacz. Są już tam, więc w praktyce za to wszystko prowincja jest już zajęta. Tak więc zaznaczę ci ją na mapie przy dodawaniu nastepnej tury i z niej już teraz możesz prowadzić ataki.
Bulorwas: Poprawione
Goniec: Zginęli tylko ci, których odjąłem. Reszta uciekła. Zielonej wyprawy nie zauważyłem w całości, wybacz mi za to. (Ale patrząc na to z tej strony to i tak wezmę podboje pod uwagę dopiero w nastepnej turze. Nie złość się, białe prowincje podbija się bardzo łatwo).
Dante: Nie, wyrównuje ci się to do setki.
Kuba: Poprawione, zobacz czy się zgadza. Nie biorę handlu co turę pod uwagę, ty o tym pamiętaj.
-
-
-
Vader0PL
Małe ogłoszenie z mojej strony… Jestem aktualnie na wakacjach. Co to oznacza? Oznacza to, że nie mam dostępu do swojej konsoli, przez co sobie nie pogram. Co to oznacza dla was? To, że będę więcej czasu tutaj. Czyli im szybciej dacie swoje tury, tym większa szansa na to, że tura pojawi się przed upływem tygodnia.
-
-
-