Chat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vader0PL
bulorwas pisze:Ostro zastanawiam się nad opuszczeniem grupy. Miało być wczesne średniowiecze, a tu po paru miesiącach gry pojawia się proch. no ku*wa bez jaj
Znowu ktoś zwiastujący rychły koniec świata. Na tym miejscu to ja bym poczekał najpierw na zyski i straty po zakupie takich jednostek.
-
Rafael_Rexwent
bulorwas pisze:Ostro zastanawiam się nad opuszczeniem grupy. Miało być wczesne średniowiecze, a tu po paru miesiącach gry pojawia się proch. no ku*wa bez jaj
Akurat to jest naturalny odruch ludzi ‐ zawsze chcą czegoś nowego. Czy to dla wygody, czy dla samej sztuki tworzenia. Tak więc badania i nowe technologie to nieodłączny element ludzkiej podświadomości.
-
bulorwas
Vader0PL pisze:Znowu ktoś zwiastujący rychły koniec świata. Na tym miejscu to ja bym poczekał najpierw na zyski i straty po zakupie takich jednostek.
Nie zwiastuję końca świata. Po prostu mówię że zastanawiam się nad opuszczeniem grupy co nie oznacza iż to zrobię, gdyż podoba mi się w większość podpunktów twój styl prowadzenia.
-
CzarnyGoniec
Psychopata_ pisze:Proch był już w Chinach w IX wieku, więc tak w połowie średniowiecza.
Proch Chiński =/= czarny proch Europejski
Znaczy jeśli będzie go używać do petard, albo pseudo‐bomb to spoko. Technologia Chińska
Ale jeśli ktoś zamierza stworzyś skuteczną jednostkę z bronią palną to jest przeskok do XVII/XVIII wieku