Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jest, ale robale to robale, łatwo je zgnieść. Bardziej to taki tryb easy, a walka z graczem… no cóż.
Michał nie wie o mnie wielu rzeczy i jeszcze więcej o mojej taktyce. Powiem dwa słowa mówiące o niej zarazem wszystko i nic: Rzymianie i Horda
bulorwas pisze:Michał nie wie o mnie wielu rzeczy i jeszcze więcej o mojej taktyce. Powiem dwa słowa mówiące o niej zarazem wszystko i nic: Rzymianie i Horda Kanny i Las Teutoburski powiadasz? :V
bulorwas pisze:Michał nie wie o mnie wielu rzeczy i jeszcze więcej o mojej taktyce. Powiem dwa słowa mówiące o niej zarazem wszystko i nic: Rzymianie i Horda
Kanny i Las Teutoburski powiadasz? :V
Fight! Fight Fight! Stawiam 5 golda na bula
Fight! Fight Fight!
Stawiam 5 golda na bula
Turę dam dziś w nocy lub jutro
Rafael_Rexwent pisze:Kanny i Las Teutoburski powiadasz? :V Pie**ol się Rafał. Nie zamierzam przegrywać.
Rafael_Rexwent pisze:Kanny i Las Teutoburski powiadasz? :V
Pie**ol się Rafał. Nie zamierzam przegrywać.
Wydawało mi się, że w tej wojnie to demony grają barbarzyńców
CzarnyGoniec pisze:Wydawało mi się, że w tej wojnie to demony grają barbarzyńców That`s my boy!
CzarnyGoniec pisze:Wydawało mi się, że w tej wojnie to demony grają barbarzyńców
That`s my boy!
Hmm… robimy zakłady kto wygra wojnę?
1 golda na Michała :V
Vader0PL pisze:Hm? Czyli nie ma ich w skarbcu.
Vader0PL pisze:Hm?
Czyli nie ma ich w skarbcu.
Coś pominąłem?
Michalros pisze:1 golda na Michała :V Przyjmuję zakład
Michalros pisze:1 golda na Michała :V
Przyjmuję zakład
Hmmm kto mi wypłaci hajs jeśli wygram zakład?
Kurde.
Albo jestem ślepy, albo w nie mam ich w skarbcu.
Za resztę złota inne rasy, to ile w końcu?
Mogę się mylić ale mi wyszło 3k. Na rekrutację reszty straciłem 1450. Z moich obliczeń. To teraz pytanie, ilu zginęło.
Nikt, bo ich pod uwagę nie wziąłem. 3 tyś. niewolników, czy 12 tyś. niewolników? Nie wiem, czy te 3k to złoto, czy jednostki.
Mam pytanie. Zna ktoś jakiś dobry notatnik internetowy, bo mi się taktyka w jednym poście nie mieści