Chat
-
-
Dark_Dante
CzarnyGoniec pisze:Hmm…
Mnie też ciągnie do złych postaci, wyżywam się jako MG na moich graczachAcz mój ulubiony typ postaci to “zła” z zewnątrz, ale trudna do oceny po bliższym poznaniu.
Lubię tworzyć jako MG głębokie postacie, nie umiem robić postaci złej dla samego zła (wyjmując demony)Joker z Batmana, kapitan czy major z samego końca “Czasu Apokalipsy”, zaginiony oddział z “Spec Ops: The Line” a potem także główny bohater, Bane z Barmana, Szrama z S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo, Striełok z całej serii S.T.A.L.K.E.R., Kot z “Na skraju Strefy. Tom 2”, główny bohater “Lodowej Cytadeli”, Daniła z serii “Prawo do…”, bunkry żołnierzy z “Dziedzictwo przodków” oraz neonaziści, Artem z “Metro 2033”, Sloam Kelly z Mass Effect Andromeda; szczególnie po książce, wiedźmini z Wiedźmina, Bezimienny z serii Gothic, Moreau z “Wyspy doktora Moreau”… Można wymienić więcej, niż widać na pierwszy rzut oka.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dark_Dante
Michalros pisze:wyślij zdjęcie jak płaczesz trzymając się za serce ;V
Nie tak prędko, szczwana gapo.
Michalros pisze:Mam Ci jeszcze mapę, zdjęcie matki i swoje nudesy pokazać?
Może jestem miły, ale honoru zbytnio nie mam, więc pomagać nie zamierzam
Wolę być żywy niż honorowy
Jeśli ktoś tutaj ogląda Grę O Tron to moim “pobocznym motto” jest pewien cytat Bronna, ten jak walczył za TyrionaNo patrz, tu się różnimy.
-