Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja mogę polecić całą sagę Pana Lodowego Ogrodu. Zajebista książka.
Możliwe, że kupię jeśli będzie mnie stać
Gdyby to była gra to powiedziałbym że mogę ci odsprzedać, ale książek się nie sprzedaje i koniec. To nie moralne!
Czyli wszystkie księgarnie, antykwariaty, supermarkety i kioski są niemoralne.
Void mnie za bardzo wku*wia. Wyje**ne mam w piwnice.
Dark_Dante pisze:Czyli wszystkie księgarnie, antykwariaty, supermarkety i kioski są niemoralne. Nie zrozumiałeś o co mi chodzi.
Dark_Dante pisze:Czyli wszystkie księgarnie, antykwariaty, supermarkety i kioski są niemoralne.
Nie zrozumiałeś o co mi chodzi.
Ty też.
Kto jeszcze nie dał tury?
A i pytanko. Czy wojny zwiększają szanse na pojawienie się herosa? Jak w civce.
Na moje to każdy takowego dostanie, później będzie z Herosami mały problem (Mogą się nie pojawiać).
No ale wiesz. Osławiony bohater wojenny. To brzmi trochę lepiej niż “hej przyszedłem tu bo tak”. I to w pewien sposób nagradzało graczy za działania, nadając dynamiczności.
Nic się nie dzieje na tym świecie bez powodu
pan_hejter pisze:Kto jeszcze nie dał tury? ja, będę ją dzisiaj pisał
pan_hejter pisze:Kto jeszcze nie dał tury?
ja, będę ją dzisiaj pisał
Ofca otrzymuje zakaz powrotu w tym sezonie. O ile nie chce mi się grzebać w ostrzeżeniach, to już na tyle mogę karać w inny sposób. Ten, możecie głosować, czy mam cofnąć zakaz, czy nie.
Ofca otrzymuje zakaz powrotu w tym sezonie. O ile nie chce mi się grzebać w ostrzeżeniach, to już na tyle mogę karać w inny sposób.
Ten, możecie głosować, czy mam cofnąć zakaz, czy nie.
Nie masz za dużo do powiedzenia Vadur. Kubeł mi oddaje ziemie a nie ty.
Nie cofaj, bo boje się że dojedzie mnie swoimi czołgami Edit: Mówienie do GM’a “nie masz za dużo do powiedzenia” XD o ku*wa umieram
Vader0PL pisze:Ofca otrzymuje zakaz powrotu w tym sezonie. O ile nie chce mi się grzebać w ostrzeżeniach, to już na tyle mogę karać w inny sposób. Ten, możecie głosować, czy mam cofnąć zakaz, czy nie. 1 głos na nie cofanie decyzji.
Vader0PL pisze:Ofca otrzymuje zakaz powrotu w tym sezonie. O ile nie chce mi się grzebać w ostrzeżeniach, to już na tyle mogę karać w inny sposób.
1 głos na nie cofanie decyzji.
Cieszę się, że niektóre sytuacje w grupie bawią graczy
Well przyznam, że to faktycznie jest już bardziej zabawne i absurdalne, niż irytujące
No chcociaż trochę rozrywki nam ten ofca dostarcza.