Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Bo skończy się jak na naszej wcześniejszej mapce w Supremacy1914.
W sensie, wygramy podbijając całą Europę?
Vader plox dodaj mnie gdzueś na mapie tak abym nie mial instant wpie**olu…
W sensie ledwo będziesz trzymać się w jednym miejscu, a ja będę musiał otworzyć i utrzymać pięć frontów jednocześnie.
Wygrana to wygrana. V:
Kto jeszcze raz ma państwo głównie z ludzi?
Michalrosowi znowu trzeba będzie tyłek ratować…
Angel_Kubixarius pisze:Vader plox dodaj mnie gdzueś na mapie tak abym nie mial instant wpie**olu… Dawaj koło mnie i michalka. By pokojowi. A demony nie zabiją swych wyznawców.
Angel_Kubixarius pisze:Vader plox dodaj mnie gdzueś na mapie tak abym nie mial instant wpie**olu…
Dawaj koło mnie i michalka. By pokojowi. A demony nie zabiją swych wyznawców.
Angel_Kubixarius pisze:Vader plox dodaj mnie gdzueś na mapie tak abym nie mial instant wpie**olu… Są jeszcze dwa kontynenty, gdzie jest tylko dwóch graczy
i tak sam się nie dodam bo paint na tela wujowy
CzarnyGoniec pisze:Są jeszcze dwa kontynenty, gdzie jest tylko dwóch graczy Chyba śnisz
CzarnyGoniec pisze:Są jeszcze dwa kontynenty, gdzie jest tylko dwóch graczy
Chyba śnisz
Ten uczuć, kiedy czytasz jak inni planują sojusz a ty jesteś sam ;‐;
Tak w sumie jak patrzę, to zapowiada się ponad 10 graczy. Mam nadzieję, że MG to ogarnie Rozumiem, że Inkwizycja sprzymierza się tylko z ludźmi?
Tak w sumie jak patrzę, to zapowiada się ponad 10 graczy. Mam nadzieję, że MG to ogarnie
Rozumiem, że Inkwizycja sprzymierza się tylko z ludźmi?
Raczej tak. Ewentualnie z państwami innych ras, jeżeli będą mieć jakiegoś ludzkiego przedstawiciela. Tyle że wtedy sojusz będzie raczej nietrwały.
Dark_Dante pisze:Michalrosowi znowu trzeba będzie tyłek ratować… Ej, to nie jest Supremacy. Tu nie będę musiał być codziennie, a będę.
Dark_Dante pisze:Michalrosowi znowu trzeba będzie tyłek ratować…
Ej, to nie jest Supremacy. Tu nie będę musiał być codziennie, a będę.
Ja mam nadzieję, że strategia jaką przewidział Kuba się nie sprawdzi.
Oby tak było.
Chyba jestem nie w temacie Jaka strategia?
Że po pierwszej turze przetrwają najsilniejsi i tych co Vader lubi. Gdzieś o tym pisał. Chyba na czacie.
Yhm, tak pisał. Czyli w drugim miesiącu, jeżeli liczyć czas gry.