Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nope, nie sprzedaję swoich podkomendnych.
“Wszystko co istnieje jest na sprzedaż” ~motto Słonobrodych ale niech będzie
“Wszystko co istnieje jest na sprzedaż” ~motto Słonobrodych
ale niech będzie
Powinnam mieć 8140 złota w skarbcu i 145 żywności, a do tego nie dostałam prowincji specjalnej od podbitego bota.
To samodzielny odłam większego kraju. Dante też nie dostał, a to dlatego, że nie ma tam prowincji specjalnej. Poprawione ze skarbcem.
Dwa pytania: Czemu dostaję 3000K na turę mając 34 prowincje? Co z buntownikami? Tak trochę nic mi o nich nie powiedziałeś
Buntownicy się uspokoili, poprawiłem.
Można wiedzieć czemu ktoś wysyła korsarzy do Izy i dostaje złoto, a ja każę moim wojskom grabić prowincje tego bota i nie dostaję nic?
Bo chcesz zabić moje prowincje z Elarid dlatego, że tutaj coś ci nie wyszło. A na poważnie, to ograbiłeś własne prowincje. Bo w końcu one należą do ciebie. Bo kazałeś je podbić i ograbić.
Bo chcesz zabić moje prowincje z Elarid dlatego, że tutaj coś ci nie wyszło.
A na poważnie, to ograbiłeś własne prowincje. Bo w końcu one należą do ciebie. Bo kazałeś je podbić i ograbić.
A to nie jest tak, że bot wysłał do niej korsarzy?
Zaraz się zacznie…
Miało nie być magii. Teraz tylko ja czuję, że zaraz wszystko walnie?
Magia miała być później :v
Przecież to bot, a z samego eventu możecie zyskać takie prowincje. No i jest później.
Co jednoznacznie zwiastuje wielki pogrom.
CzarnyGoniec pisze:A to nie jest tak, że bot wysłał do niej korsarzy? Napisałem, że “ktoś” to zrobił, właściwie nie obchodzi mnie kto, po prostu wykorzystałem to jako przykład.
CzarnyGoniec pisze:A to nie jest tak, że bot wysłał do niej korsarzy?
Napisałem, że “ktoś” to zrobił, właściwie nie obchodzi mnie kto, po prostu wykorzystałem to jako przykład.
Robi sens
Tak w ogóle, to wysłałem swoje oddziały szpiegowskie do tamtego południowego państwa, a ty mi nie podałeś, co się z nimi stało.
Zobaczy się co z nimi w nastepnej turze
Potrzebni mi są teraz, po prostu edytuj mi ich ruch, tak jak robiłeś to innym graczom.
Dla twoich oddziałów szpiegowskich coś wymyśliłem.