Chat
-
-
-
Angel_Kubixarius
Vader0PL pisze:Alberciku, dlaczego twoje imię nadaje się na pasztecziki?
Dante ukazuje honor, co zrobią gracze, dlaczego Vader uśmiecha się pod nosem? To wszystko już w następnej turze!Z tej strony (spoiler alert) oficjalnie już martwy naród Ligi Spaczonej Krwi, jak donoszą wycieki wszystkie nasze badania szlak trafi a pewien projekt ma newet prawdopodobieństwo obrócić się przeciw nam(koniec spoiler) Jakub Dociekliwy, mówię jak jest.
-
-
albert1005
Vader0PL pisze:Alberciku, dlaczego twoje imię nadaje się na pasztecziki?
Dante ukazuje honor, co zrobią gracze, dlaczego Vader uśmiecha się pod nosem? To wszystko już w następnej turze!Ciekawie Vaderze, nie wiem czemu się nadaje , ale życzę powodzenia w pokonaniu Kubełeł #TeamKuba
-
Vader0PL
Angel_Kubixarius pisze:Z tej strony (spoiler alert) oficjalnie już martwy naród Ligi Spaczonej Krwi, jak donoszą wycieki wszystkie nasze badania szlak trafi a pewien projekt ma newet prawdopodobieństwo obrócić się przeciw nam(koniec spoiler) Jakub Dociekliwy, mówię jak jest.
W sumie nie czytałem niczego, co mi pisałeś. Wolę robić to w dzień tury.
-
-
-
-
-
-
albert1005
Kuba1001 pisze:Ten uczuć, kiedy wszyscy są tak bardzo przeciw oddawaniu innym graczom państw, a jestem ciekaw, ilu z Was by odmówiło, gdyby Iza, Ofca, ja lub jakikolwiek inny gracz oddał swe państwo wraz z całymi terenami, zasobami i armią?
Tak myślałem.Niech będzie oddawanie państwa , przecież w historii naszego świata też tak było
-
-
-
-
-
-
-
-