Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Angel_Kubixarius pisze:Albert co miales z historii ? Kube ‐ ja bym prosil o zrobienie bota… pie**ole nie cgce oszukiwać z reguły 4 chodzi mi o coś w stylu hołd pruski
Angel_Kubixarius pisze:Albert co miales z historii ?
Kube ‐ ja bym prosil o zrobienie bota… pie**ole nie cgce oszukiwać
z reguły 4 chodzi mi o coś w stylu hołd pruski
Gdyby ktoś chciał oddać mi swoje państwo, jako lenno? No cóż…
Mówisz tak teraz, po fakcie dokonany i bólu dupy, Twoja reakcja byłaby inna, gdybyś rzeczywiście dostał taką propozycję.
Gówno dał, nadal spiskowali… I mówię to jako ktoś, kto uwielbia historię i lubi się jej uczyć.
Kuba1001 pisze:Mówisz tak teraz, po fakcie dokonany i bólu dupy, Twoja reakcja byłaby inna, gdybyś rzeczywiście dostał taką propozycję. Mylisz się, może jestem debilem ale swój honor mam
Kuba1001 pisze:Mówisz tak teraz, po fakcie dokonany i bólu dupy, Twoja reakcja byłaby inna, gdybyś rzeczywiście dostał taką propozycję.
Mylisz się, może jestem debilem ale swój honor mam
Vader0PL pisze:Gówno dał, nadal spiskowali… I mówię to jako ktoś, kto uwielbia historię i lubi się jej uczyć. To , że spiskowali to inna sprawa
Vader0PL pisze:Gówno dał, nadal spiskowali… I mówię to jako ktoś, kto uwielbia historię i lubi się jej uczyć.
To , że spiskowali to inna sprawa
albert1005 pisze:To , że spiskowali to inna sprawa Dlatego dla realizmu izira i ofca też powinni… xd
albert1005 pisze:To , że spiskowali to inna sprawa
Dlatego dla realizmu izira i ofca też powinni… xd
Angel_Kubixarius pisze:Dlatego dla realizmu izira i ofca też powinni… xd wogule to babka na historii mówiła nam ze król zje**ł bo mógł ich całkowicie unicestwić
Angel_Kubixarius pisze:Dlatego dla realizmu izira i ofca też powinni… xd
wogule to babka na historii mówiła nam ze król zje**ł bo mógł ich całkowicie unicestwić
Podobnie.
Mam ochotę połamać mu palce słownikiem języka polskiego.
o ironio z otografii byłem zawsze jednym z lepszych , w Internecie coś nie idzie …
Dark_Dante pisze:Mam ochotę połamać mu palce słownikiem języka polskiego. Dobra już będę pisał bez błędów, postaram się
Dark_Dante pisze:Mam ochotę połamać mu palce słownikiem języka polskiego.
Dobra już będę pisał bez błędów, postaram się
Przed przecinkiem nie dajemy spacji.
FUUUCK
Ale już poprawione
Vader0PL pisze:Przed przecinkiem nie dajemy spacji. “Odstępu”, kolego polonisto.
Vader0PL pisze:Przed przecinkiem nie dajemy spacji.
“Odstępu”, kolego polonisto.
Nie jestę polonistą Jedyne, co z tamtych kierunków mnie interesowało samo z siebie, to historia.
Ej, PBF to nie miejsce na takie kłótnie!!!
Nie używa się powielenia znaku po sobie.
wut? “powielenia” ?