Chat
-
-
-
-
CzarnyGoniec
"Nadchodzący miesiąc przyniesie wielkie zmiany na arenie międzynarodowej. Będzie jednym z ważniejszych.
- W zależności od obecności niespodziewanych wydarzeń oraz jakości asymilacji Barg Bogmańskich z państwem Pajęczej Królowej scena polityczna ulegnie gwałtownej polaryzacji na osi “Wyznawcy Pajęczej Królowej i sojusznicy ‐ Ich przeciwnicy”, albo też zostanie zachowany względny status quo pod względem statusu mocarstwowego państw. A zgodnie z zasadą równowagi nie będzie to prowokować do powstawania nagłych, globalnych koalicji, co opóźni zderzenie cywilizacji."
- Gibron Huntington, doktor socjologii Uniwersytetu Danhorckiego
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
albert1005
Angel_Kubixarius pisze:Jak dobrze byc czysto naukowym panstwem… wieksze szanse na asymilacje zamiast zmiażdżenia i wgl… moze jakas symbioza… albo coś… może… kogo ja oszukuje, mnie nie ma xd
Dam Ci radę , jeśli masz czysto naukowe państwo lub ktokolwiek inny, to weź wymyśl jakąś nową OP technologię.
-
-
Angel_Kubixarius
Albercik ‐ jak sie ma twoje imie i niemieckobrzmiace nazwisko a jest sie z Austrii i jest siè mistrzem fizyki kwantowej to to jest proste, no ale ku*wa ja aktualnie mam techa który jrest techem masowego mordu w robocie, jesli KTOŚ zechce współpracowac a nie mnie rozdupcyć to dostanie ta technologie ode mnie, jak nie to zależnie od jaśnie nam misttzujàcego admina albo uzyje tego techa na tym kims kto zechce mi wjechac w dupę, albo nie zdarze opracować i totalnie umre. Ktotko mówiàc ‐ stoje na skraju.