Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Mam nadzieję, że ten kto zgarnie Ordę będzie dalej ze mną handlował. Po tych samych stawkach
Myślałem, że dobrze napisałem.
Tura pojawi się do końca tygodnia.
Na niedziele tAk koło 11 będzie?
Lub wcześniej.
Ok. Czyli bydzie ok
pan_hejter pisze:No ale co ja mam ci pisać jal jestem w stanie wojny? “Hej słuchaj goniec to moja strategia atakuj tu i tu bo tu mam luki” Ja tam moją turę już dałem Zresztą mój werbunek był oficjalny i tylko taktykę dałem na PW.
pan_hejter pisze:No ale co ja mam ci pisać jal jestem w stanie wojny? “Hej słuchaj goniec to moja strategia atakuj tu i tu bo tu mam luki”
Ja tam moją turę już dałem Zresztą mój werbunek był oficjalny i tylko taktykę dałem na PW.
Vader, pozwolił, więc zareklamuję tu swój nowy PBF, który stworzyłem razem z Omegiem: www.grupy.jeja.pl/6439,cena‐imperium‐pbf.html Zapraszam.
II WŚ? Odważnie
A to czemu?
Piszę turę. 1
Dobra, teraz mnie wyzywajcie.
Mam pytanko. Który z graczy mnie zaatakował?
Klan Słonobrodych.
Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula
Mój koniec na kontynencie jest pewny ;‐;
CzarnyGoniec pisze:Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula Przestańcie mi robić wodę z mózgu, już się gubię.
CzarnyGoniec pisze:Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula
Przestańcie mi robić wodę z mózgu, już się gubię.
Ostatniego gwoździa do trumny jeszcze ci nie wbito. Młotek wybieram
Ze wszystkimi na raz nie wygra
Ten uczuć, gdy dołączasz do wojny na samym jej końcu i zdobywasz pole specjalne.