Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Lub wcześniej.
Ok. Czyli bydzie ok
pan_hejter pisze:No ale co ja mam ci pisać jal jestem w stanie wojny? “Hej słuchaj goniec to moja strategia atakuj tu i tu bo tu mam luki” Ja tam moją turę już dałem Zresztą mój werbunek był oficjalny i tylko taktykę dałem na PW.
pan_hejter pisze:No ale co ja mam ci pisać jal jestem w stanie wojny? “Hej słuchaj goniec to moja strategia atakuj tu i tu bo tu mam luki”
Ja tam moją turę już dałem Zresztą mój werbunek był oficjalny i tylko taktykę dałem na PW.
Vader, pozwolił, więc zareklamuję tu swój nowy PBF, który stworzyłem razem z Omegiem: www.grupy.jeja.pl/6439,cena‐imperium‐pbf.html Zapraszam.
II WŚ? Odważnie
A to czemu?
Piszę turę. 1
Dobra, teraz mnie wyzywajcie.
Mam pytanko. Który z graczy mnie zaatakował?
Klan Słonobrodych.
Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula
Mój koniec na kontynencie jest pewny ;‐;
CzarnyGoniec pisze:Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula Przestańcie mi robić wodę z mózgu, już się gubię.
CzarnyGoniec pisze:Co? Nie, nie Nie zaatakowałem bula
Przestańcie mi robić wodę z mózgu, już się gubię.
Ostatniego gwoździa do trumny jeszcze ci nie wbito. Młotek wybieram
Ze wszystkimi na raz nie wygra
Ten uczuć, gdy dołączasz do wojny na samym jej końcu i zdobywasz pole specjalne.
Pytanko, gdzie ta wojna światowa?
CzarnyGoniec pisze:Ze wszystkimi na raz nie wygra Ze wszystkimi nie, ale was jest tylko 2
CzarnyGoniec pisze:Ze wszystkimi na raz nie wygra
Ze wszystkimi nie, ale was jest tylko 2
Dzieje się na wszystkich kontynentach, więc… BTW: Goniec nie zdobył tamtej prowincji na kontynencie, a Bulor jej nie stracił. A więc proszę traktować to tak, jakby z tą prowincją nic się nie stało. Poprawię przy pisaniu nowej tury.
Dzieje się na wszystkich kontynentach, więc…
BTW: Goniec nie zdobył tamtej prowincji na kontynencie, a Bulor jej nie stracił. A więc proszę traktować to tak, jakby z tą prowincją nic się nie stało. Poprawię przy pisaniu nowej tury.
bulorwas pisze:Ze wszystkimi nie, ale was jest tylko 2 Jeśli się nie mylę Kuba bije się też z HAKiem
bulorwas pisze:Ze wszystkimi nie, ale was jest tylko 2
Jeśli się nie mylę Kuba bije się też z HAKiem