Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
No wiecie, mi też to nie leży…
To mi przypomina, że trzeba kiedyś wstawić turę… ale mam niedługo egzaminy poprawkowe i jakoś tak… Z herosami to działa tak, że ja się zgadzam, że będą i już ich mam. A questa od nich musze wykonać dopiero jak ich dostanę, czyż nie tak?
To mi przypomina, że trzeba kiedyś wstawić turę… ale mam niedługo egzaminy poprawkowe i jakoś tak…
Z herosami to działa tak, że ja się zgadzam, że będą i już ich mam. A questa od nich musze wykonać dopiero jak ich dostanę, czyż nie tak?
Tak.
A ktoś jeszcze nie dał tury?
Na przykład taki ja.
I ja.
Może dzisiaj dam ;‐;
Dam dziś (takiego wała, prędzej jutro).
Skończ grać i oddaj mi swoje państwo
K.
Dam najwcześniej jutro
Vader0PL pisze:Nazaris, który okazał się być Bogiem Inkwizycji. Nie wiem czemu, ale ta część jak dla mnie najlepsza.
Vader0PL pisze:Nazaris, który okazał się być Bogiem Inkwizycji.
Nie wiem czemu, ale ta część jak dla mnie najlepsza.
Tak, tak. Oczywiście.
Gracze: Vadur, kiedy tuura? Vader: Spokojnie, w weekend. Gracze Radość Vader: No chyba, że zrobię kolejną postać do Elarid.
Ktoś, poza mną, opi***ala się jeszcze z turą?
Typowy astmatyk.
Kuba1001 pisze:Ktoś, poza mną, opi***ala się jeszcze z turą? Ja, ale najprawdopodobniej nie zrobię tury jutro, bo jestem yyy… zajęty nauką.
Kuba1001 pisze:Ktoś, poza mną, opi***ala się jeszcze z turą?
Ja, ale najprawdopodobniej nie zrobię tury jutro, bo jestem yyy… zajęty nauką.
Kuba1001 pisze:Ktoś, poza mną, opi***ala się jeszcze z turą? Ja bo ten no… Wiewiur wie…
Ja bo ten no… Wiewiur wie…
Referat sam się nei napiszę i sam ledwo znajduję czas na Jeja. Poza tym trza skończyć kampanię w H3 i expić w WoTa.
Mi zostały rozkazy na priv do wydania. I też mam naukę, ale do 15 września. Potem jeszcze 15 dni wakacji