Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja zrobie swoją
Macie czas do 16:30.
Jednak do 16.
Ja chyba nie będe grał skoro i tak utonę…
“Nastąpił kataklizm” Już się boję. I skoro jest popyt na drewno, to utonęły państwa, które mają drewno jako swój special, czyli… O nie.
Kiedy dasz zdjęcie mapki?
Poczekacie, pożyjecie, zobaczycie.
Vader się mści za tego “astmatyka”.
Końcówki sezonu nigdy mi dobrze nie wychodzą, szczerze nie jestem zadowolony z tej tury.
aha, oficjalnie świat upadł pod Kubem XD
Jeżeli to już końcówka, to coś krótki był.
2/10 i do ulubionych
Są inne państwa… Kontynent na północnym zachodzie i państwa na nim, Klan Słonobrodych, RwMW, Veret, Półludzie Wiewióra…
uj kurffa robię Nazarosławie ‐ religię wyznającą Nazarisa jako bóstwo które przybyło by wpie**olić wrogom Spaczonej Krwi i robię to narodową jeśli Kube da mi prowkę…
Mi tam się tura podobała. Myślę, że zrobił dobre wejście.
Ej i czy dobrze myślę, że te prowincje gdzie byli magowie to zrobiły JEB ? I nie ma magów? Nazaris nie ma skrzydła, więc już nie lata ?
Ej i czy dobrze myślę, że te prowincje gdzie byli magowie to zrobiły JEB ?
I nie ma magów?
Nazaris nie ma skrzydła, więc już nie lata ?
Kube podbił magów. Zobacz w turze.
A reszta pod wodą. Magów brak, choć… Nazaris już nie polata i jest ranny, ale nadal jest w ch*j wielki.
Jak myślicie, czy Nazarizy umieją pływać? Chyba tak… To następny jego cel to pewnie smok Patriarchatu. jacyś zwiadowcy mogliby zerknąć, czy Nazaris umie w regeneracje
Jak myślicie, czy Nazarizy umieją pływać? Chyba tak…
To następny jego cel to pewnie smok Patriarchatu.
Nazaris jest tylko jeden. I jest na tyle wysoki, że chyba nawet po dnie może chodzić, prawda?