Chat
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
CzarnyGoniec pisze:Jeśli walczymy z Kubą i uważamy, że Nazaris nie jest spoko to jesteśmy po tej samej stronie.
Co nie znaczy, że ze sobą współpracujemy
ale mamy wspólny celgoniec gdybyś zagwarantował mojej pojedynczej prowce bezpieczeństwo poprzez wiekuisty pat o nieagresji ze mną i wiewiurem dałbym musztardówkę XD
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
Kuba1001 pisze:KKK. Wytłumaczyć Ci zwrot “warunki podlegają negocjacji”?
Zasadniczo ja wiem o tych warunkach i ktoś tu chciał mnie ostatecznie wydymać, to nie podlega negocjacji mój najdroższy, ale wiedz, że teraz mamy o wiele większe bydle jako wspólnego wroga i radziłbym abyś skupił się na tym bo to może ci rozpiździć cały kraj, a ja tymczasem zyskam enklawę u gońca i u Wiewiura dzięki której będę istniał i zapi*alał dla nich jak jene chincaje za miskę ryżu na boost techów i te techy mogą być BARDZO RÓŻNE. Przypominam tez że wstępnie chciałem się z tobą dogadać, jednak ty nadal robiłeś swoję so… postanowiłem zrobić to co zrobić i tego już nie cofnę, a twoje warunki tylko mnie na tym zapewnili…
a no i wiewiur nie spełania wymogu wydania ci WSZYSTKICH z ligii, bo mam ludzi u gońca… so to jest awykonalne… wniosek ‐ jestem ku*wa nieśmiertelny jeśli obaj na raz mnie nei wydymają a nie opłaca im to się bo daje im boosty techów…
-