Chat
-
-
Angel_Kubixarius
CzarnyGoniec pisze:Jeśli walczymy z Kubą i uważamy, że Nazaris nie jest spoko to jesteśmy po tej samej stronie.
Co nie znaczy, że ze sobą współpracujemy
ale mamy wspólny celgoniec gdybyś zagwarantował mojej pojedynczej prowce bezpieczeństwo poprzez wiekuisty pat o nieagresji ze mną i wiewiurem dałbym musztardówkę XD
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Angel_Kubixarius
Kuba1001 pisze:KKK. Wytłumaczyć Ci zwrot “warunki podlegają negocjacji”?
Zasadniczo ja wiem o tych warunkach i ktoś tu chciał mnie ostatecznie wydymać, to nie podlega negocjacji mój najdroższy, ale wiedz, że teraz mamy o wiele większe bydle jako wspólnego wroga i radziłbym abyś skupił się na tym bo to może ci rozpiździć cały kraj, a ja tymczasem zyskam enklawę u gońca i u Wiewiura dzięki której będę istniał i zapi*alał dla nich jak jene chincaje za miskę ryżu na boost techów i te techy mogą być BARDZO RÓŻNE. Przypominam tez że wstępnie chciałem się z tobą dogadać, jednak ty nadal robiłeś swoję so… postanowiłem zrobić to co zrobić i tego już nie cofnę, a twoje warunki tylko mnie na tym zapewnili…
a no i wiewiur nie spełania wymogu wydania ci WSZYSTKICH z ligii, bo mam ludzi u gońca… so to jest awykonalne… wniosek ‐ jestem ku*wa nieśmiertelny jeśli obaj na raz mnie nei wydymają a nie opłaca im to się bo daje im boosty techów…
-
-
-
-
-
-
bulorwas
Mam teraz coś do zadeklarowania. Vader oczywiście o tym wie, ale wy moglibyście być lekko zdziwieni po ujrzeniu moich nowych jednostek, więc śpieszę z tłumaczeniem. Otóż kiedy wy badaliście wysublimowane technologię, proch strzelniczy i machiny totalnej zagłady ja badałem magię. A sam efekt badań przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Także ten. Jest to tylko informacja byście się nie pluli iż robię jednostki nie posiadając piromancji czy czegoś.
-
Mati129
bulorwas pisze:Mam teraz coś do zadeklarowania. Vader oczywiście o tym wie, ale wy moglibyście być lekko zdziwieni po ujrzeniu moich nowych jednostek, więc śpieszę z tłumaczeniem. Otóż kiedy wy badaliście wysublimowane technologię, proch strzelniczy i machiny totalnej zagłady ja badałem magię. A sam efekt badań przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Także ten. Jest to tylko informacja byście się nie pluli iż robię jednostki nie posiadając piromancji czy czegoś.
Dla mnie mogłeś nie pisać tej notki, a obserwować kłótnię stulecia.
-