Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Bardziej nie przypominam sobie działań, które wyczyściły mój skarbiec do zera.
10 tyś złota na bal?
A surowce? Bo pieniądze to ja znam… znów mi się coś w pieniądzach pochrzaniło, tak?
Sprzedali surowce, bo potrzebowali pieniędzy na bal.
… czyli coś mi się pochrzaniło w pieniądzach. Ale po co sprzedawali, jak tego nie chciał władca?
Skoro uczta się odbyła, to wyjaśnij te inne rasy w skarbcu.
I sprzedanie tych surowców, to nie były moje decyzje, tylko mieszkańców.
Tobie serio sprawia to radość?
Kiedy kończyłeś już pisać turę, ale komputer postanawia się zawiesić tak, że musisz go zrestartować i cała twoja praca idzie do eteru.
Mi w skarbcu brakuje na oko 500 golda, ale zakładam, że to ma coś wspólnego z Nazarisem ważniejsza kwestia, skarbiec nie uwzględnił zupełnie nic z mojego werbunku wojsk.
Mi w skarbcu brakuje na oko 500 golda, ale zakładam, że to ma coś wspólnego z Nazarisem
Nie z Nazarisem. Z gorszym żydowskim złem.
Z bulorwasem, który wykorzystał kolejną lukę w systemie ‐ podsumowanie na pw.
Gdy masz wydatki których nie możesz pokazać wrogom, nie możesz również pokazać podsumowania.
Te wydatki to fakt, że oszukałeś wszystkich(którzy z tobą handlowali oczywiście) w handlu?
Nie. To pewien projekt wojskowy. Handel to czysta formalność.
Że aż z ciekawości zapytam. Masz to w wadach, czy zaletach? Masz to w ogóle w karcie?
Bycie takim Żydem to on ma w mentalności :V
maxmaxi123 pisze:Że aż z ciekawości zapytam. Masz to w wadach, czy zaletach? Masz to w ogóle w karcie? Co? Nigdy nie słyszałeś o najzwyklejszych machlojach handlowych?
maxmaxi123 pisze:Że aż z ciekawości zapytam. Masz to w wadach, czy zaletach? Masz to w ogóle w karcie?
Co? Nigdy nie słyszałeś o najzwyklejszych machlojach handlowych?
Kuba1001 pisze:Bycie takim Żydem to on ma w mentalności :V Proszę się ode mnie odpie**olić! To nie moja wina że się wychowywałem w Łodzi i do dziś w niej siedzę!
Kuba1001 pisze:Bycie takim Żydem to on ma w mentalności :V
Proszę się ode mnie odpie**olić! To nie moja wina że się wychowywałem w Łodzi i do dziś w niej siedzę!