Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Jebłem. Moje miasto takie piękne
Dobry uniwerek chemiczny tam mają.
Znaczy jeśli chodzi o to, że bulo nie dał mi golda za statki to wiem i wziąłem na to poprawkę. Gdybym nie wziął brakowałoby ponad 500 golda +kij z goldem, ryzyko to nieodłączna część inwestycji Dude, where is my army?
Znaczy jeśli chodzi o to, że bulo nie dał mi golda za statki to wiem i wziąłem na to poprawkę. Gdybym nie wziął brakowałoby ponad 500 golda
+kij z goldem, ryzyko to nieodłączna część inwestycji Dude, where is my army?
Dopiero teraz zauważyłem że dostałem przychód tylko i wyłącznie ze specjala i golda, a resztę surowców mi pominięto.
Dobra, ile tych błędów? :V
Po prostu musisz mi dodać do wszystkie poza goldem i kamieniem +10 i będzie poprawnie.
“Nie strasz, nie strasz, bo się…” Vader postraszył, że wczoraj ma puszczać turę, musiałem się spiąć i napisać, a tu masz, nic.
Mniejsza, nie poprawiam nic. Do fabuły to podciągnę.
Dark_Dante pisze:“Nie strasz, nie strasz, bo się…” Vader postraszył, że wczoraj ma puszczać turę, musiałem się spiąć i napisać, a tu masz, nic. Dziś jest tura, pisałem.
Dark_Dante pisze:“Nie strasz, nie strasz, bo się…” Vader postraszył, że wczoraj ma puszczać turę, musiałem się spiąć i napisać, a tu masz, nic.
Dziś jest tura, pisałem.
Vader0PL pisze:Mniejsza, nie poprawiam nic. Do fabuły to podciągnę. Krasnoludy mnie okradły?
Vader0PL pisze:Mniejsza, nie poprawiam nic. Do fabuły to podciągnę.
Krasnoludy mnie okradły?
Vader0PL pisze:Mniejsza, nie poprawiam nic. Do fabuły to podciągnę. Sanskryt i rabusie okradający skarbiec approves.
Sanskryt i rabusie okradający skarbiec approves.
Kogo to obchodzi, gdy kończymy sezon? :V
Każdego.
Każdy? Nie znam typa. Gra tu w ogóle?
Vader0PL pisze:Kogo to obchodzi, gdy kończymy sezon? :V Mnie. Zamierzam walczyć!
Vader0PL pisze:Kogo to obchodzi, gdy kończymy sezon? :V
Mnie. Zamierzam walczyć!
bulorwas pisze:Mnie. Zamierzam walczyć! Ja się poddałem.
bulorwas pisze:Mnie. Zamierzam walczyć!
Ja się poddałem.
Vader0PL pisze:Mniejsza, nie poprawiam nic. Do fabuły to podciągnę. ‐,‐
‐,‐
A jak ja bym tak w Cenie zrobił, to byłby jęk, płacz, kwik i w ogóle jaki Kubuś jest bleee.