Chat
-
bulorwas
Rafael_Rexwent pisze:Masz bardzo pojemną dupę… Nie zapytam kto ją tak rozepchał bo byłoby to zbyt prymitywne i odrażające nawet jak na mnie, dlatego po prostu powiem, że masz bardzo ograniczony punkt widzenia, jeśli sądzisz, że będę się poniżał obrażaniem ciebie. Oczywiście zaraz pewnie zawaliłbyś ripostę, że właśnie to robię, ale cóż. Inaczej się nie da.
Jestem osobą bardzo wkuwioną, ale nie przypisuje sobie tej zasługi. Zawsze mnie wszystko wkuwiało i ja wkuwiałem wszystkich. Zaczęło się to zmieniać w 1 gimnazjum, gdy zacząłem pracować dorywczo na budowie. Oczywiście nielegalnie. Pracodawca nawet dobrze płacił, a ja miałem się gdzie wyżyć. Ostatnio mnie wywalili bo byłem zajęty przez naukę. Wkuwienie wróciło, a ty jesteś jednym z jego celów.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CzarnyGoniec
bulorwas pisze:2‐3 z tego co pamiętam. I są do tego ograniczenia związane z ilością. 10 wojami nie przejmiesz 3 prowincji.
Ale już 3000 podstawowych wojów który kosztuje tyle co nic mogę unieszkodliwić 15 prowincji przeciwnika. Może nie zdobędę ich od razu, ale będą zakreskowane, więc przeciwnik nie będzie otrzymywał z nich przychodu. -
CzarnyGoniec
bulorwas pisze:Tak trudno jest poświęcić 10 minut dziennie by pogadać z adminem?
Tak, trudno jeśli trzeba o każdy podstawowy element mechaniki pytać osobno. A wystarczająco szanuję czas zarówno swój jak i MGZresztą o ile mnie pamięć nie myli to na początku rozgrywki i tak naprzykrzałem się sporą ilością pytań
-
-