Chat
-
-
Mati129
Ja wstawię swoją turę w niedzielę rano lub jutro nocą, bo yyy… mam własne powody
-
-
-
-
-
-
-
Dark_Dante
CzarnyGoniec pisze:Nie zachwyca mnie opcja, że z moich 2 obecnych wrogów obaj będą efektem synergii kilku państw po odejściu graczy
podzielę Klan pomiędzy ZNMU i Veret i będzie wojna ostateczna
Dlaczego miałoby się skończyć wojną, jak ZNMU jest neutralne i ma w tym poparcie innych państw?
-
Angel_Kubixarius
Mosze dlatego że po konflikcie oaktu trzech z tymi dwoma panami po mniej wku*wiajacej strony mocy zostaną zapewne tylko dwaj gracze z czego jeden to znmu, a znajac bulwę i Kubę to raczej na koniec i tak imperialistyczne zapedy tego który wygra doprowadzą do ostatecznej wojny…
Tak wiem zapomnialem o spoiler alercie -
-
bulorwas
Angel_Kubixarius pisze:Mosze dlatego że po konflikcie oaktu trzech z tymi dwoma panami po mniej wku*wiajacej strony mocy zostaną zapewne tylko dwaj gracze z czego jeden to znmu, a znajac bulwę i Kubę to raczej na koniec i tak imperialistyczne zapedy tego który wygra doprowadzą do ostatecznej wojny…
Tak wiem zapomnialem o spoiler alercieKiedy na początku gry kilku graczy nie wiedziało że jesteś nawet na mapie, a teraz dwa kontynenty boją się twojej interwencji w wojnie.
-
-
-
-
-
-
-
-