Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Składam tylko ofertę, i chciałbym wiedzieć, jak się do niej ustosunkujesz.
Teraz wiesz, że Sezon I zakończę obserwując już samemu, a II zaczniemy powoli, ale bardzo dokładnie.
bulorwas pisze:Proponuję w przyszłym sezonie jeden kontynent, ale duży. Odmawiam. To znacznie zmniejszy znaczenie floty.
bulorwas pisze:Proponuję w przyszłym sezonie jeden kontynent, ale duży.
Odmawiam. To znacznie zmniejszy znaczenie floty.
Ja już schemat mapy mam…
Można wiedzieć jaki będzie mniej więcej?
Później.
Ch** ku*wa dawać nowy sezon.
Chj kwa jutro zakończenie, wyjaśnienie i nowa mapka prace start. Potrzebuje kogoś, kto mógłby wykonać dla mnie prowincje podobne do tych, które mieliśmy w tym sezonie.
Chj kwa jutro zakończenie, wyjaśnienie i nowa mapka prace start.
Potrzebuje kogoś, kto mógłby wykonać dla mnie prowincje podobne do tych, które mieliśmy w tym sezonie.
Pssst… Podkradnij mapkę ze strategicznej Serivvy i odwróć w drugą stronę. Zawsze działa.
A masz?
Heretyk! Zdrajca!
Znalazłem taką, jest fajnie zbalansowana i zrównoważona
Wprowadziłem małe zmiany w regulaminie.
Balans +70%
Nie gniewaj się Kuba, byłeś cholernie dobry. Nawet za dobry, patrząc na to, jakie cuda potrafiłeś odje*ać. Jednak musiałem docenić gracza, który bronił się sam ;‐;
Kiedy zdobywasz 6 miejsce
Wiesz, praktycznie brałeś udział tylko w walce z botem.
Ale zawsze to lepiej niż umrzeć podczas rozgrywki.
Jakie bulo miał sukcesy, poza oszukiwaniem w handlu jak i systemu?
Krasnoludy i robale, plus trzy gigantyczne kreatury. No i na froncie z Gońcem sobie jako tako radził.