Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Historię piszą zwycięzcy, ja w tym wypadku byłem zwycięzcą, więc było, jak mówię.
Jakby nie patrzeć, to ja też.
Bo siedziałeś u siebie i praktycznie nic nie robiłeś?
Zająłem prowincję specjalną, o ile zapomniałeś.
Tak swoją drogą, to mam dwie prowincje więcej hejter, nie doliczyłeś mi ich i złota.
Złoto liczymy dopiero od tury po ich zdobyciu
Czynności administracyjne plus mało kto jest tak okrutny by ściągać podatek zaraz po obleżeniu. Czytaj: Jest to exploitogenne i bardziej utridnia mi robote.
Czynności administracyjne plus mało kto jest tak okrutny by ściągać podatek zaraz po obleżeniu.
Czytaj: Jest to exploitogenne i bardziej utridnia mi robote.
Prosze o zgłaszanie zażaleń w związki ze skarbcem i byłoby miło gdybyście: Pisali + i ‐ zamiast otrzymałem wydałem (kuba) Każdą tranzakcje z osobna (janek)
Prosze o zgłaszanie zażaleń w związki ze skarbcem i byłoby miło gdybyście:
Pisali + i ‐ zamiast otrzymałem wydałem (kuba)
Każdą tranzakcje z osobna (janek)
Da się zrobić, kierowniku.
A i dziekuje anacondzie za wzorową wręcz rozgrywke zero problemów
pan_hejter pisze:mało kto jest tak okrutny by ściągać podatek zaraz po obleżeniu. Kiedy ja jestem. Poza tym, nie doliczyłeś mi też rekrutowanej armii.
pan_hejter pisze:mało kto jest tak okrutny by ściągać podatek zaraz po obleżeniu.
Kiedy ja jestem. Poza tym, nie doliczyłeś mi też rekrutowanej armii.
Mam 13 prowincjii
zrobiłem podział jednostek na klasy odległościowe walczące wręcz maszyny oblężnicze flota specjalne
Kiedy następna tura? To tylko kulturalne pytanie, nie chcę bana.
Niedziela.
Dark_Dante pisze:Jak było wcześniej mówione, Gondurgia sprzeda żelazo. Ile sobie życzy Naród Wybański żelaza za wspomniane 800 złota? Vader, ty sprawdzasz handel?
Dark_Dante pisze:Jak było wcześniej mówione, Gondurgia sprzeda żelazo. Ile sobie życzy Naród Wybański żelaza za wspomniane 800 złota?
Vader, ty sprawdzasz handel?
Nie odpisuję w Handlu.
Hejter, kiedy można będzie spodziewać się edycji Skarbca?
Jutro.
Edytowałem spis rodowy, zaś tutaj fragment drzewka genealogicznego rodu Cesarzy Rothanii: