Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
maxmaxi123 pisze:Vader będzie ten skarbiec edytować? Co turę.
maxmaxi123 pisze:Vader będzie ten skarbiec edytować?
Co turę.
Tak, Rafael, druga edycja, wtedy był straszny deficyt na drewno i to już od pierwszych kilku tur :V
Pewnie dlatego teraz prawie połowa graczy zgarnęła drewno jako podstawowy
Kuba1001 pisze:Tak, Rafael, druga edycja, wtedy był straszny deficyt na drewno i to już od pierwszych kilku tur :V Pamiętam. I pamiętam jak Ofca robił samurajów tylko za drewno :v
Kuba1001 pisze:Tak, Rafael, druga edycja, wtedy był straszny deficyt na drewno i to już od pierwszych kilku tur :V
Pamiętam. I pamiętam jak Ofca robił samurajów tylko za drewno :v
Możemy pisać już w rozgrywce nasze tury, czy czekamy na wstępy Prowadzącego do naszych państw?
Piszcie, piszcie. Jeszcze niczego szczególnego nie zrobiliście.
Nikomu nie chce się robić tury jako pierwszemu?
Nikt sobie nie ufa.
www.jeja.pl/user,WiktorT1 Polecam zajrzeć w komentarze. Nie obraża się mnie bez powodu. :^)
Kurcze w handlu tyle się dzieje, że chyba usunę tą moją turę i wrzucę jutro lub pojutrze żeby nie edytować
Jak zdobyłeś taką ekipę? ;‐;
Prywatne serwery discord’a.
Czyli jak dobrze rozumiem tury będą co poniedziałek?
Prawdopodobnie.
Czyli będziesz je przesuwał jak np. wszyscy dadzą, nie? #PytaniaNoobaKtóryGraWPBFYTylkoOd3Lat
Dobrze wiedzieć.
kto z tutejszych ma discorda ?
Ja