Chat
-
Vader0PL
Okręt Grabieżców, Desantowiec i Trebusz, gdyż są to cholernie dobre i potężne jednostki, a AWC wybiło inteligencję, przez co zostałeś pozbawiony tych OP jednostek. Masz więc tylko podstawowe jednostki, a z wyznawcami Glaaki’ego nie masz co konkurować, niestety.
Poborowi kosztowali by 500 za 100 złota, jednakże są oni lepsi od Chłopskiego Ruszenia, przez co logiczne jest, że to Chłopi są w większej ilości. Nie usuwaj ich, gdyż Poborowi powinni kosztować 100 za 100 złota. -
Kuba1001
No dobra, inaczej: Trebusz mogę wywalić, okej, to jednak coś, co jest trudniejsze do zbudowania niż taka balista, więc nie mam zamiaru się kłócić. Ale idąc dalej: Desantowce to wielkie krypy, które nie imponują niczym, poza ładownością, co takiego jest w nich OP? Przypominam, że nie miałem żadnego bonusu do floty ani nic w tym guście w pierwszym sezonie, a wtedy desantowce przeszły bez żadnego problemu, więc czemu teraz nie mogą? Okręt Grabieżców też nie jest jakiś szczególnie OP, bo służy tylko do rabowania, a nie jak Bryg, Korweta czy Fregata do walki, którą mógłby stoczyć i wygrać z jakimś przeciwnikiem…
W zaletach kraju jasno stoi, że “rekrutacja podstawowej jednostki to 500 za 100 złota,” a podstawką są Poborowi, chłopi mieli pełnić rolę pomocniczą i takiego mięska armatniego (znaczy się: jeszcze słabszego mięska armatniego), nie robiłem ich z myślą o jednostce podstawowej, zwłaszcza że to Carat może posyłać chłopów na rzeź, a nie ja. -
Vader0PL
Ether, tak. Znaczy się, wiry wodne i tak powstają. Nie ma broni palnej tak długo, jak jesteś wyznawcą Glaaki’ego.
Kuba…
Mogę je dodać, ale będą słabsze od floty Glaaki’ego. Więc ten, chłopskie ruszenie usuwamy i Poborowi 500 za 100 złota. Uzasadnienie: Chłopi idą na Poborowych.Hejter.
Wszystko przechodzi, brak zastrzeżeń. -
-
Rafael_Rexwent
Moje oczy krwawią, płacze moje serce,
zdegustowany jednostkami wielce jestem.
Ninja i piżama, katana i machanie?
Niech KaGos już więcej nie wstanie.
Bo jeśli dalej ma pisać takie brednie,
to czas będzie podbić jego kraj wrednie.
A to dopiero KaGos zapodał piechoty opis kręty,
zaś co to będzie, gdy zacznie opisywać… okręty?