Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Czy tereny 19 dzielą wody na 2 oddzielne akweny?
To są oddzielne oceany, więc tak.
bulorwas pisze:Nie dzisiaj, łec mnie boli. Jutro do 23 będziecie mieli panowie wycenę reszty. Chyba przebolejecie brak kilku jednostek, gdy gra się jeszcze nie zaczęła. Czas Ci się kończy.
bulorwas pisze:Nie dzisiaj, łec mnie boli. Jutro do 23 będziecie mieli panowie wycenę reszty. Chyba przebolejecie brak kilku jednostek, gdy gra się jeszcze nie zaczęła.
Czas Ci się kończy.
Ponad 3 godziny mam jeszcze
3 godziny na poprawy jednostek!!!
Ano, jestem typem człeka, który robi wszystko na ostatnią chwilę.
*na odpie**ol. :V
Można prosić o rodzaje umów między państwami? Jako pakty o nieagresji, o przepuszczaniu wojsk, sojusz naukowy, itd.?
Można prosić o rodzaje umów między państwami?
Jako pakty o nieagresji, o przepuszczaniu wojsk, sojusz naukowy, itd.?
Wszelkie dzikie pląsy dozwolone.
@Bulorwas, Jak Ci idzie? Jeśli mogę się pochwalić, chyba ostatecznie skończyłem jednostki.
@Bulorwas,
Jak Ci idzie? Jeśli mogę się pochwalić, chyba ostatecznie skończyłem jednostki.
Człowieku, co ty taki w gorącej wodzie kąpany?
Po prostu… bo ja… powiedziałem wcześniej, że będę poprawiał… Tak, wiem, Ty w ogóle nie zostałeś wyceniony.
Po prostu… bo ja… powiedziałem wcześniej, że będę poprawiał…
Tak, wiem, Ty w ogóle nie zostałeś wyceniony.
Jest czas, dopieszcze opisy, dodam kilka nowych jednostek
Kolejny forsuje anime
Pooglądasz sobie narysowane panienki później, teraz wyceniaj jednostki.
Aaa‐ale…Vader kiedy start?
Na co ci kiedy start? Wyceniaj a nie. Miałeś to zrobić dzisiaj, to rób. Potem się interesuj.
Jutro.
Kuba1001 pisze:Jutro. Taka jest tez moja odpowiedź. Dzień was nie zbawi.
Kuba1001 pisze:Jutro.
Taka jest tez moja odpowiedź. Dzień was nie zbawi.