Chat
-
-
-
-
-
BudowniczyMakaronu
Ceny jednostek są zależne od wydarzeń w innych uniwersach, zwanych Ziemia i Jeja.pl. +wola Istot Wyższych, zwanym Wejderem i Bulwą
-
-
bulorwas
pan_hejter pisze:Hm… Co jest lepsze w walce człowiek czy szybszy i silniejszy od niego stwór?
A i garłacze to nie obrzyny… Bo można nimi strzelić, tylko raz a przeładowywanie zajmuje zbyt długo. W przeciwieństwie do kuszy którą silni ludzie mogą naciągać bardzo szybko, a co dopiero nadludzko silne istoty.Em… Z moich wynileczeń wynika, że regularny werbunek wymaga naprawde ogr9mnych kwot. Które zakrawają o niemożliwe w midgame.
To daj jednostkom kusze jak są takie zajebiste, a nie nie garłacz
To jest je**ny PBF strategiczny, tutaj werbujesz sporą armię, zniszczysz wroga, odbudowywujesz armię i atakujesz znowu. Regularny werbunek i uzupełnianie armii występuje tylko w jednostkach podstawowych czy lekko ponad podstawowych
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
pan_hejter
Vader0PL pisze:Jakby to wyjaśnić ze swojej strony… no tak. Wyznawcy też się różnią od siebie, więc np. taki wyznawca Ragnarosa wytrzyma więcej strzałów na klatę, niż wyznawca np. Glaaki’ego. To w ten sposób stworzyłem balans, by broń biała nie została całkowicie zdominowana przez broń palną.
Ale bulwa sam dodał “własny dodatkowy” balans podrażając jednostki. Więc albo niech moje będą tańsze, albo jego droższe bo on tworząc demonicznych nadwojowników a ja tworząc strzelców korzystamy identycznie z naszych bonusów :v
To daj jednostkom kusze jak są takie zajebiste, a nie nie garłacz
Tylko że problem z kuszami jest taki, że zwykłemu człowiekowi przeładowanie zajmie mase czasu. A nadludziiemu stworowi chwile.
-
-
-