Chat
-
-
-
-
-
-
-
pan_hejter
Vader0PL pisze:Jakby to wyjaśnić ze swojej strony… no tak. Wyznawcy też się różnią od siebie, więc np. taki wyznawca Ragnarosa wytrzyma więcej strzałów na klatę, niż wyznawca np. Glaaki’ego. To w ten sposób stworzyłem balans, by broń biała nie została całkowicie zdominowana przez broń palną.
Ale bulwa sam dodał “własny dodatkowy” balans podrażając jednostki. Więc albo niech moje będą tańsze, albo jego droższe bo on tworząc demonicznych nadwojowników a ja tworząc strzelców korzystamy identycznie z naszych bonusów :v
To daj jednostkom kusze jak są takie zajebiste, a nie nie garłacz
Tylko że problem z kuszami jest taki, że zwykłemu człowiekowi przeładowanie zajmie mase czasu. A nadludziiemu stworowi chwile.
-
-
-
-
-
-
-
pan_hejter
Zresztą co mam im ku*wa osłabić? Od początku chcialem z nich zrobić jednostke tanią, taki ekwiwalent łuczników
Osłabiłem im pancerz dając lekki, co ty potraktowałeś jako zalete. Bo tak
Broń mają najgorszą możliwą, bo już wstecz jest tylko kusza a wprzód muszkiet. I to nawet bez gwintowanych luf. Ale ch*j.
Moge im miecze usunąć, ale i tak to ch*j da bo te szable to był bardziej dodatek.
W skrócie “pie**ol się bulwa”
-
-
bulorwas
pan_hejter pisze:Zresztą co mam im ku*wa osłabić? Od początku chcialem z nich zrobić jednostke tanią, taki ekwiwalent łuczników
Osłabiłem im pancerz dając lekki, co ty potraktowałeś jako zalete. Bo tak
Broń mają najgorszą możliwą, bo już wstecz jest tylko kusza a wprzód muszkiet. I to nawet bez gwintowanych luf. Ale ch*j.
Moge im miecze usunąć, ale i tak to ch*j da bo te szable to był bardziej dodatek.
W skrócie "pieol mnie bulwa"**
-
-
-
-