Chat
-
-
-
-
-
-
-
-
Rafael_Rexwent
Vader0PL pisze:
Zastanawiam się też nad sadaką, podarkiem, dla Bulwy, że wytrzymał i zrobił.Śmiechłem jednakże Prima Aprilis było ponad dwa tygodnie temu. Mapa była bezinteresownie zrobiona więc równie bezinteresownie była wycena jednostek. Proste.
Vader0PL pisze:A co do reszty… Ja, baba l‐aziz, jestem i patrzę, na co cerfen tetew, rebb.
Prześpij się lepiej tylko na rano przygotuj sobie odtrutkę i miskę bo coś widzę, że tęgo lałeś w korpus.
-
-
-
-
-
-
pan_hejter
Vadur będąc poważnym. Żądam zmniejszenie ceny arkebuzerów bo są zbyt drodzy jak na najbardziej basic jednostke strzelecką. A wszyscy (oprócz widocznie bulwy) wiemy jak “celne i niezawodne” są arkebuzy. Jestem w stanie odjąć im szable i dać jakiś sztylet. Ale biorąc uwage na to ile kosztują jednostki strzelające nie wiem czy jest sens robienia nowych jednostek z takimi na przykład muszkietami.
-
-
-
-
-
Vader0PL
bulorwas pisze:Mam tak od urodzenia, albo i dłużej. Z czasem przerodzi się to w psychozę, a później po prostu zostaniesz agresywnym człekiem do którego ludzie odnoszą się z szacunkiem, bo nie chcą dostać wpie**olu
Różnica jest taka, że ja nie jestem przegrywem.
A, dobra. To jednak nie była depresja, po prostu byłem smutny przez pięć minut.
-