Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że nie ta wczorajsza.
Mamy siedemdziesiąt cztery niedziele do końca tego miesiąca, spokojnie!
Vader0PL pisze:Mamy siedemdziesiąt cztery niedziele do końca tego miesiąca, spokojnie! Zasmuce cię, ale tylko 3
Vader0PL pisze:Mamy siedemdziesiąt cztery niedziele do końca tego miesiąca, spokojnie!
Zasmuce cię, ale tylko 3
Nie znasz się.
Wydaje mi się, że kalendarz opanowałem w wystarczającym stopniu.
Vader0PL pisze:Hm, niedziela dniem tury. 31 maja
Vader0PL pisze:Hm, niedziela dniem tury.
31 maja
Nie powiedział która.
Mówiłem, że tura jest w niedzielę i słowa dotrzymałem.
A to biegacze nie są moją podstawową? Pytam się, bo w skarbcu przy tym tysiącu, nie mam podanej nazwy, a biegacze kosztują tyle co podstawa.
A to jednak są.
mortwe jok remaster ceregiusa
^ Przynajmniej błazen Hazazel żyje.
Teraz dopiero zobaczyłem jak są niezbalansowane stronnictwa. U Nazaristów nie ma żadnego kraju z drewnem i kamieniem…
Dlatego bierze się kraj, który nie ma żadnej z wiar, z nikim nie musi paktować, z nikim nie musi handlować i w ogóle jest zajebiście.
Dlatego nieprędko przyjmę jakąś wiarę.
Tak patrzę i widzę, że V dał turę. Dlaczego, cholera, nie gramy…?
Rafael_Rexwent pisze:Teraz dopiero zobaczyłem jak są niezbalansowane stronnictwa. U Nazaristów nie ma żadnego kraju z drewnem i kamieniem… Ja mniej więcej dlatego. Na uzbieranie na oddział czegoś lepszego od podstawki muszę czekać 2‐3 tury.
Rafael_Rexwent pisze:Teraz dopiero zobaczyłem jak są niezbalansowane stronnictwa. U Nazaristów nie ma żadnego kraju z drewnem i kamieniem…
Ja mniej więcej dlatego. Na uzbieranie na oddział czegoś lepszego od podstawki muszę czekać 2‐3 tury.
Ether pisze:Tak patrzę i widzę, że V dał turę. Dlaczego, cholera, nie gramy…? Ja bardzo często potrzebuję zachęty, ale teraz akurat ja nic nie piszę, bo mam za dużo do zrobienia, a czasu to ja sobie organizować nie umiem.
Ether pisze:Tak patrzę i widzę, że V dał turę. Dlaczego, cholera, nie gramy…?
Ja bardzo często potrzebuję zachęty, ale teraz akurat ja nic nie piszę, bo mam za dużo do zrobienia, a czasu to ja sobie organizować nie umiem.
W piątek wrzucę swoją turę, poza tym wciąż czekam na odpis w dyplomacji od Vadera.