Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Metalocalypse.
maxmaxi123 pisze:Ile mniej więcej na Jeja trwa taka turówka? Na 5 graczy bywały dwie tygodniowo. Na 16 cholera go wie, Vader pisał, że raz w tygodniu postara się napisać 16 graczy… ujeny…
maxmaxi123 pisze:Ile mniej więcej na Jeja trwa taka turówka?
Na 5 graczy bywały dwie tygodniowo. Na 16 cholera go wie, Vader pisał, że raz w tygodniu postara się napisać
16 graczy… ujeny…
Jeszcze ja będę grał.
Masz czas do jutra. Ewentualnie zaczniesz od drugiej tury.
Pizza ‐ nie deploatuj się na prawym górnym rogu mapy ( tamtejszy kontynent) to może jakiś mały interesik zrobimy…
Jeszcze 2 graczy da turę i mogę dać nową. Nie wiem, ile dać czasu. Postarajcie się tak do 17/19.
Mogę się “minąć” z PizzaBoyem, więc jak na razie posiada 1000 bezimiennych jednostek. I tylko 100 za 100 złota może rekrutować, jeżeli najpierw pojawi się tura, a później wycenienie jednostek.
Tura się pojawiła, skargi i komentarze tutaj.
Powinienem jeszcze mieć 200 Żołdaków, zrekrutowałem ich i nie straciłem.
Mam wpisany posąg Nazarisa. Jeżeli będę chciał aby go wybudowali, to sam wymyślam koszty?
Tak. W razie czego wzrosną wraz z budową. Michalros Poprawione
Tak. W razie czego wzrosną wraz z budową.
Michalros Poprawione
Mam pytanie co do zmiany wpisów. Dopuszczalne są zmiany na rzecz handlu. Ale mam rozumieć że zmiany na rzecz wojskowości i dyplomacji są zakazane?
Mam pytanie co do zmiany wpisów.
Dopuszczalne są zmiany na rzecz handlu. Ale mam rozumieć że zmiany na rzecz wojskowości i dyplomacji są zakazane?
Dopóki nie ogłoszę, że piszę nową turę‐ możecie to zmieniać.
To trochę psuje idee ataków z zaskoczenia.
Priv?
Klan Słonobrodych ma +1300 golda/ tura a posiada 14 prowincji.
Poprawione
DUPA Dziękuję Uprzejmie Panie Administratorze
fajnie, czyli od teraz jak Vader zrobi coś dobrego piszemy DUPA
Bo zacznę karać. Eventami.
Bo zacznę karać.
Eventami.