Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Tam nigdy nic nie było. Prawda Dante?
Zależy o której stronie mówimy.
Michalros jeszcze nie doszedł do tej bazy.
Jestem blisko?
Dark_Dante pisze:W odróżnieniu do pewnych osób, które wystawiają sojusznika w kryzysowym momencie. a tak apropos przypomnial mi sie twój stary dobry manewr avillański z użyciem czarka…
Dark_Dante pisze:W odróżnieniu do pewnych osób, które wystawiają sojusznika w kryzysowym momencie.
a tak apropos przypomnial mi sie twój stary dobry manewr avillański z użyciem czarka…
Angel_Kubixarius pisze:Słaby mem Ale z ciebię śmieszek heheheszgi #hasztag
Angel_Kubixarius pisze:Słaby mem
Ale z ciebię śmieszek heheheszgi #hasztag
Ta zasada o handlu jest chora… Tyle w temacie Najlepszego Kuba.
Ta zasada o handlu jest chora… Tyle w temacie
Najlepszego Kuba.
Angela, tak?
dzięki. Jak chcecie to handlujcie, tylko na litość jak macie do wyboru oferte swojego a oferte obcego to lepiej wspomóc swoich bo w rodzinie nic nie ginie no chyba że brat Witold hehe taki tam nieśmieszny żarcik.
Nie ma to jak użyć przewagi imiennej i szybkości pisania by ugrac coś w handlu
Ja tam będę dawał tym z lepszą ofertą.
Max ale jak masz 50 za 50 z naszym a 50 za 50 z ich to wez z naszym
Za szybko to wszystko… Poszedłem zamknąć okno i już w ch*j postów.
Pamiętajcie, żeby w niedzielę/poniedziałek przed turą poprawić swoje tury, jeżeli doszła do tego jakaś nowa wymiana handlowa itp.
Hello there
Generał Sanskryt *4x Dżym *
General* on po angielsku napisał, a ty po polsku. Dziwnie wygląda.
ten uczuć kiedy gram i czuję się jak Polska w 39…
Tovarish Sansrobi 3x vodko 1x cyxa blyat
Jak ja się cieszę, że jestem gdzieś na zadupiu ;‐; taki nieodkryty i w ogóle ;‐;