Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja sam pewien przy tym nie jestem. Mogłem źle twoje podsumowanie zrozumieć.
maxmaxi123 pisze:Ja sam pewien przy tym nie jestem. Mogłem źle twoje podsumowanie zrozumieć. Co turę daję 200 złota na badania. Tak pisało.
maxmaxi123 pisze:Ja sam pewien przy tym nie jestem. Mogłem źle twoje podsumowanie zrozumieć.
Co turę daję 200 złota na badania. Tak pisało.
Pisząc w podsumowaniu na Badania masz na myśli to szukanie surowców?
Jeśli chciałby szukać surowców to by tak napisał. Badania to próba wynalezienia nowych machin, broni itp.
Aaa. To w takim razie nie uwzględnił w wydatkach tych surowców.
Vader‐ chyba po to pisze się priv aby nie pisać tu… przynajmniej tak myślałem… tak czy inaczej manewry 2 i 5 opisane lepiej na privku A co do polityki ‐ dołaczyłem do WZNiB
Vader‐ chyba po to pisze się priv aby nie pisać tu… przynajmniej tak myślałem… tak czy inaczej manewry 2 i 5 opisane lepiej na privku
A co do polityki ‐ dołaczyłem do WZNiB
a i jeszcze raz mowię ‐ włacicoe tylko jeden raz 200 co ture co trafia na WZNiB a moje niedoje**ne mozgowo NATO jest darmowym i dobrowolnym udziałem…
Na ten sojusz masz zgodę RR, tak?
Kuba1001 pisze:Ten uczuć kiedy sobie żartujesz, a ktoś bierze to na serio, ale zamiast się tłumaczyć dolewasz oliwy do ognia, żeby było ciekawie. Ale ej Kubus zapewniliśmy ludziom frajdy na cały sezon hehe
Kuba1001 pisze:Ten uczuć kiedy sobie żartujesz, a ktoś bierze to na serio, ale zamiast się tłumaczyć dolewasz oliwy do ognia, żeby było ciekawie.
Ale ej Kubus zapewniliśmy ludziom frajdy na cały sezon hehe
Nom.
Khehehe z reszta gdybym to wziął smiertelnie na serio to twoja pierwsza tura byłaby pogrąxona w upadku z brakiem złota i niklymi pokładami sur. u mnie xd
Ja nie z tych xd
chce ktos 160 złota w hearthstone’ie ?
Tak za nic?
juz za pózno juz znalazlem kogos
Proszę was, nie pytajcie mnie w kontaktach o takie rzeczy jak “Kiedy kończy się PBF”, bo mamy dopiero początek.
Kiedy koniec gry?
Szczwana gapa, obszedł system…
Sanskryt nie gra, jego kraj zostaje botem.
proponuje temu botowi sojusz xd