Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Ja pamiętam z Elarid :v
Dawno, Maksiu, Ciebie jeszcze wtedy na świecie nie było. Znaczy się, na Jeja :V Ogółem to nim poznałem Kuca brony tłumaczyłem sobie tylko i wyłącznie jako sprzęt rolniczy…
Dark_Dante pisze:Ja. Niestety. Dobrze powiedziane. Bardzo dobrze wręcz.
Dark_Dante pisze:Ja. Niestety.
Dobrze powiedziane. Bardzo dobrze wręcz.
Ja.
Kurcze, weźcie wszyscy zapomnijcie. Będzie fajnie.
Nie :V
Który rok? Różnie tutaj byłem. Mogę kojarzyć. Dopiero od grudnia poprzedniego roku konto założyłem.
Kuca usunęli mi w około 14 stycznia tego roku. Nie proś by zmienili Ci nick, prawdopodobnie tego nie zrobią.
Kuba1001 pisze:Ile osób w ogóle z tej grupy pamięta (poza mną i Vładziem) jak Michał jeszcze z Pony w loginie latał? :V jo
Kuba1001 pisze:Ile osób w ogóle z tej grupy pamięta (poza mną i Vładziem) jak Michał jeszcze z Pony w loginie latał? :V
jo
Nuech wszyscy moi drodzy handlujacy ze mna w tej turze napisza do mnie nasze uklady bo juz k. zapomnialem a chcialbym turke dać
Jesteśmy w stanie zaproponować 100 żywności w zamian za 50 kamienia, i 50 żelaza. Zgodziłeś się.
Nie musicie mi teraz robic wyrzutow że sie zgodzilem bo wiem chodzi mi tylko by każdy z was podal mi to jak sie dogadaliśmy to wpixzę w turke.
Ja tam polecam przeczytać handel, bo możliwe, że ktoś zapomniał, że z Tobą handlował i będzie problem.
Można też tury innych przejrzeć.
Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek. No, ale cóż. Nie każdy tak uważa.
Michalros pisze:Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek. Mój też.
Michalros pisze:Ja uważam, że przeczytanie tur innych graczy to mój obowiązek.
Mój też.
Miałeś iść spać, a nie śmieszkować, Panie Mistrzu Gry. :V
W ogóle ile jeszcze osób musi dać turę? W sprawie działań przeciw lukassowi mam na pw pisać?
W sumie to napisałem tak, dla pewności xD Ale co to za przyjemność, jak płowa tury idzie na pw vadera? ;‐;
Turę dało 11 graczy. Jest 14 z tego co Vader ostatnio mówił.